Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol je pozvána do klubu, kam chodí za zábavou zbohatlíci. Dana a Frank jsou zpočátku proti, ale Dana tam získá přítele a Frank příslib zakázky. Carol je naopak znechucena všemi snoby. Frank pomůže vyhrát zbohatlíkům golfový turnaj, ale Dana slyší, jak Franka v jeho nepřítomnosti pomlouvají, a zasáhne na jeho obranu. (TV Nova)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Dvadsiata epizóda z prvej série sa volá "Dedova snúbenica" (Daddy's Girl). Franka Lamberta príde navštíviť otec. Dlho sa nevideli, takže ich stretnutie je veselé. Avšak len do chvíle, keď im predstaví svoju novú priateľku do ktorej je vášnivo zamilovaný. Chce sa s ňou oženiť. Je od neho oveľa mladšia. Frank zistí, že sa živila ako striptérka. Oznámi to svojmu otcovi. No jeho podráždená reakcia ho zaskočí. **** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Carol je aj s deťmi pozvaná do klubu pre zbohatlíkov. Dana aj napriek prvotnej nevôli si v klube nájde priateľa a Frank vidinu budúcej zákazky. Prevedenie: Frank ako sedliak bol celkom vtipný a celkové zblíženie Dany a Franka sú ťahákmi tohto dielu. 95% ()

Reklama

Reklama