Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Diskuze

hanibalx

hanibalx (hodnocení, recenze)

zo zaciatku troska nuda ale potom sa to rozbehlo co je pravda co a co nie to v tomto filme nikdy nevies dobry koniec celkovo dobry fimik!

Jenda.SG-1

Jenda.SG-1 (hodnocení, recenze)

Hodně slušný film. Člověk neví co je pravda a co ne, hra špionů a opět perfektní výkon Al Pacina

Kusko.t2

Kusko.t2 (hodnocení, recenze)

No ledva priemer. Asi najlepšie bolo ako Al Pacino reve na ulici Colinu Farrellovi SI TAJNÝ AGENT!!! :D

Kasha

Kasha (hodnocení, recenze)

Je pravda, že jsem se chvíli nudil (a to si to pamatuju i po půl roce)...ale jinak je to celkem chytrý film.

Bafomet

Bafomet (hodnocení, recenze)

no vlastne je to tri a pul, především za herecké výkoni Colina a Al Pacino. namet na to ze je uz tak osuntely je vlastne docela prijemny az na ten naprsoto prekombinovany konec a zaverecne holivůdské zakončení v podobě přiznání hlavního padoucha v závěrečném monologu, jak jinak taky že?

jjano

jjano (hodnocení, recenze)

Myslím že se jedná o vydařený snímek, kdo tvrdí že ne, nechápu. Hodně kritiků tady zmiňuje, že první půlka filmu je rychlejší a pak to zamrzne, nemyslím si to. Právě naopak. Tvůrci zachytili děj tak, jak by se nejpravděpodobněji odvíjel v realitě. Vždyť pokud by na diváka zkusili otřepanou metodu postupného stupňování děje s obvyklým happy endem, já osobně bych z toho odvázaný nebyl. Mimo jiné potom kdo nic nedělá, nic nezkazí.

Reklama

Reklama