Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

zputnik 

všechny recenze uživatele

Na snímek TEST jsem byl zvědavý. 1. V hlavních rolích se zde objevují Al Pacino a Colin Farrell. 2. Zajímavý námět - mám prostě rád dějové zvraty typu "všechno je jinak". A mé následné pocity z filmu? Do jisté míry zklamání. Výkony Colina Farrella i Al Pacina jsou velmi dobré, stejně tak zaujme i samotné "zákulisí" CIA (výcvik i následná práce v terénu). Ale osobně jsem čekal podstatně více. Sice jde stále o snímek nadprůměrný, bohužel však (zpracováním) nijak výrazný nebo zasluhující si extra zvýšenou pozornost. Výborní herci holt všechno vždycky nezachrání; umět a snažit se musí i další. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Klaus Badelt natočil pár velice dobrých snímků, stejně jako ty ne zrovna lákavé. Test ale patří právě k těm velice dobrým. Režisér si s námi totiž celý film hraje, a při první projekci je člověk z rozzuzlení dost mimo. Máme tady perfektní hudbu, vynikající herce (Al Pacino je jako vždy machr, a Colin Farrell se za ním drží zuby nehty), a skvělou atmosféru. Já dávám bezproblémově plný počet. A pamatujte - everything is a test. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

No, vlastně je to na tři a půl hvězdičky. Ne, že by mě to snad nějak překvapilo (ostatně do zákulisí CIA se již pokoušelo nahlédnout tolik filmů, že průměrný filmový fanda je vlastně solidně vyškolený agent-teoretik), ale herci hrají dost slušně, na Bridget Moynahanovou je příjemné pokoukání a ani ten scénář nebyl nakonec tak děravý, jak jsem se obával, že bude. A navíc mě uklidňovalo vědomí, že Al Pacino by v úplné blbosti nehrál. Nebo že by?... :-) ()

danco123 

všechny recenze uživatele

Film som videl už dávnejšie ,ale hodnotím ho až teraz .Dosť kvalitný film a to aj vďaka svojmu obsadeniu.Asi dve tretiny filmu dosť slušné, potom už dej upadá a koniec nič moc.Čakal som že koniec bude lepšie domyslený a spravený, proste koniec ako u každého amerického trilleru.Film sa snažil približovať realite a to sa mu aj v celku podarilo.Žial mrzí ma ten koniec že skončil klasicky.Dávam 60%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ostrý nábor kadetů CIA na farmě. Tak trochu málo ambiciozní film na to, že v něm hrají taková esa Colin Farrell a Al Pacino. Opakování různých nebezpečných akcí formou simulačních her, ze kterých většinou vyjde, že je to jen na oko, to byla nejčastější devíza filmu. Prostě, všechno byl jen Test, který občas neměl ten správný efekt. Spolehlivé herecké výkony obou hlavních protagonistů film bezpečně podržely. Film kalkulující s důvtipem diváka i jeho dedukcí, potenciál byl o něco vyšší, nechyběly výrazné náznaky originality a působivě tajemné atmosféry, když bylo třeba. Režisér Roger Donaldson je na špionské filmy kadet a předvedl úhel pohledu, který tady ještě nebyl. Usilovná snaha přechytračit diváka nebyla na škodu. 70% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Film byl inspirován událostmi z let 1994 - 1996, kdy agent Nicholson vyučoval v táboře CIA. Pak se zjistilo, že pracuje pro Rusy. (HappySmile)
  • Obrázky Jamese a jeho otce, které jsou promítány u úvodních titulků, jsou ve skutečnosti fotky Colina Farrella s jeho otcem z dětství. (Káronoš)
  • Při scéně na Farmě, v níž Colin Farrell společně s dalšími rekruty hraje karty, jednomu z nich, bývalému policistovi z Miami, říká Sonny Crockett. Colin Farrell si o tři roky později Sonny Crocketta zahrál ve filmu Miami Vice (2006). (Pedro Morales)

Reklama

Reklama