Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny filmu možná byly i na čtyři hvězdy.Ale s prominutím to tvůrci ke konci zkonili a udělali z toho průměrný akční krimi-thriller,který mezi americkou konkurencí,která je velmi početná co se týče takových filmů,zapadne do průměru.Colina Farrella mám v těchto rolích hodně rád a zase se mi odvděčil skvělým hereckým výkonem.Al Pacino jako vždy podal dostačující výkon a zatím mě nikdy nezklamal.Kdyby to bylo nějak normálně a hlavně logicky zakončeno,mohl z toho být velmi dobrý film,ale takto to stačí jen na průměr.Mrzí mě to.Hodnocení:65% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ostrý nábor kadetů CIA na farmě. Tak trochu málo ambiciozní film na to, že v něm hrají taková esa Colin Farrell a Al Pacino. Opakování různých nebezpečných akcí formou simulačních her, ze kterých většinou vyjde, že je to jen na oko, to byla nejčastější devíza filmu. Prostě, všechno byl jen Test, který občas neměl ten správný efekt. Spolehlivé herecké výkony obou hlavních protagonistů film bezpečně podržely. Film kalkulující s důvtipem diváka i jeho dedukcí, potenciál byl o něco vyšší, nechyběly výrazné náznaky originality a působivě tajemné atmosféry, když bylo třeba. Režisér Roger Donaldson je na špionské filmy kadet a předvedl úhel pohledu, který tady ještě nebyl. Usilovná snaha přechytračit diváka nebyla na škodu. 70% ()

Reklama

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Není nad pořádný špionážný filmek ... první půlka docela dobrá, ale moc mi ten výcvik nesedl...nevím nebylo to ono, bylo to hodně naivní.. divím se že třeba colin neprohlídl ten trik s opilou kolegyní v baru i ten únos .. je to jasný jako facka.. nehledě na to že se při výslechu docela proflákl tím že na jednu stranu tvrdí že nepracuje pro CIA a pak řekne že je to určitě zase jenom nějaký test .. hah super no :) druhá půlka je jiná, nicméně né horší, až na ten překombinovaný závěr, který se mi zdá už trochu přehnaný ... kvalitní podívaná ()

Beatle 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho strhujícího konce, asi bych ani ty čtyři hvězdičky nedala. Film začal slibně, pak ale trochu povolil. Jednoduše řečeno, měl moc dlouhý, a až na několik sekvencí, trochu nudící efekt. Avšak, co se týče herců si nemohu stěžovat. Colin skvělý, Al Pacino (jako vždy) skvělý. Doporučuji, když se chcete dozvědět, že se vůbec nic nevíte, aneb "V CIA není nic takové, jak se zdá!" ()

zputnik 

všechny recenze uživatele

Na snímek TEST jsem byl zvědavý. 1. V hlavních rolích se zde objevují Al Pacino a Colin Farrell. 2. Zajímavý námět - mám prostě rád dějové zvraty typu "všechno je jinak". A mé následné pocity z filmu? Do jisté míry zklamání. Výkony Colina Farrella i Al Pacina jsou velmi dobré, stejně tak zaujme i samotné "zákulisí" CIA (výcvik i následná práce v terénu). Ale osobně jsem čekal podstatně více. Sice jde stále o snímek nadprůměrný, bohužel však (zpracováním) nijak výrazný nebo zasluhující si extra zvýšenou pozornost. Výborní herci holt všechno vždycky nezachrání; umět a snažit se musí i další. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Ač je ve filmu James Douglas Clayton (Colin Farrell) pasován do role jednoho z nejlepších a nejtalentovanějších agentů, tak ve scéně, kdy jsou on a Walter Burke (Al Pacino) v autě a míří na něj zbraní, o níž ho Walter Burke přesvědčuje, že jsou v ní pouze slepé náboje, mu není divné, že když před pár minutami střílel na svého kamaráda, byly vidět záblesky a slyšet, jak se kulky odráží od kovu. Také mu jako nejlepšímu agentovi nepřijde zvláštní, že Walter Burke, který ho přesvědčuje o tom, že zbraň, kterou na něj míří, není skutečná, se ve chvíli, kdy ji na něj vytáhne vyděsí, polije kafem a pak ho neustále s vyděšeným výrazem přemlouvá, aby ji dal pryč a přestal na něj mířit. (fleker)
  • Film byl inspirován událostmi z let 1994 - 1996, kdy agent Nicholson vyučoval v táboře CIA. Pak se zjistilo, že pracuje pro Rusy. (HappySmile)
  • James Douglas Clayton (Colin Farrell) nosí hodinky značky TAG Heuer Kirium F1 a Walter Burke (Al Pacino) nosí hodinky Tutima Flieger Chronograph. (dyfur)

Reklama

Reklama