Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď sa ziskuchtiví projektanti rozhodnú zničiť lesné detské ihrisko, zjaví sa mýtický duch, aby im pomohol. Za indiánskeho ducha sa však prezliekol milovník a ochranca prírody McKenna (Chuck Norris), ktorému sa nepáči, ako sa stavebná spoločnosť správa k prírode a neberie ohľady na potreby iných. Na McKennu poštvú aj šerifa Ramseya (Max Gail), aby tvrdohlavého muža nejakým spôsobom „eliminoval... (TV JOJ)

(více)

Recenze (57)

Wbcko odpad!

všechny recenze uživatele

Jak moc dementní počin zálesák je, jsem si naplno uvědomil až ve chvíli kdy jsem se snažil někomu odvyprávět děj. Tenhle film nemá naprosto nic. Je to totální slátanina, kdy se střídají dlouhé záběry na pilu s dramatickou hudbou v pozadí se scénami kde se chuck norris s mimikou člověka po transplantaci obličeje, mění z medvěda do ochránce lesa a dost neohrabaným způsobem neutralizuje zlé těžaře dříví. Navíc je to celé dělané jako pohádka. Prostě všechno špatně. ()

bouchy 

všechny recenze uživatele

Chuck létá, kope, mění se v orla, tu zase v medvěda, proti němu stojící nesympatický záporák s doutníkem, kterému kryjí záda dva úlisní právníci s IQ na hranici imbecility, dlouho odolává a vysílá do hor své dřevorubecké nohsledy, až nakonec podlehne a dočista přijde o rozum. Zálesák je místy dost fantasy, občas až dětsky naivní, ale rozhodně si nezaslouží takovou pozici, na které se aktuálně nachází (v době psaní komentáře 122. z 200 nejhorších počinů). Být mi o nějakých 10 let méně, vsadím se, že by se náš tehdejší VHS přehrávač zavařil, jak bych si to pouštěl pořád dokola :). Vždyť v kom jiném by se měl budit zájem o ochranu přírody, když ne v dětech? Klerik to ve svém komentáři vystihl naprosto přesně - pod to bych se mohl podepsat. Takže proč tak nízké hodnocení? Že by nějaký "Walker, Texas Ranger komplex" aneb vše, kde hraje Chuck Nadčlověk Norris, hodíme automaticky do odpadu? P.S. Loretta Swit aka Major Margaret Houlihanová je boží :)) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký herec Chuck Norris sa v roku 1996 objavil vo filme "Zálesák" (Forest Warrior), ktorý vznikol pod režisérskou taktovkou jeho mladšieho brata Aarona Norrisa. Zahral si v ňom prízrak ekologicky motivovaného indiánskeho ducha McKennu, čo bojuje proti stavebnej spoločnosti, ktorá sa rozhodla realizovať svoj developérsky projekt v miestnych horách. Neberú ohľady na prírodu, na nesúhlas občanov a ani na deti, ktoré chcú chrániť životné prostredie. Všetko to vyrieši Chuck Norris, ktorý v tomto snímku vyzerá ako nejaký pošahaný, neoholený Winnetou. Podľa mňa to bola nehorázne naivná blbosť. No možno na mladých divákov, ktorí ešte neopustili brány základných škôl, to môže zafungovať ako zábavná ekologická agitka, obzvlášť v tomto momentálne zúriacom čase green deal šialenstva. * ()

m.a.rtin 

všechny recenze uživatele

Jestli seriál Walker Texas Ranger má hodnocení okolo 30 %, tak tenhle film by měl mít objektivně asi tak 10 % :-). Je to skutečně asi největší slátanina s Chuckem Norrisem, kterou znám, a to mám Chucka rád... Je to spíš takový film pro děti, vrcholem všeho pak je, jak Chuck chytne holou rukou ostří nastartované motorové pily - když jsem tuto scénu viděl poprvé, tak jsem se až za břicho popadal :-). Určitě je to jeden z důvodů, proč je z Chucka dnes takový fenomén :-) ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele

Za prvé, proč prima cool uváděla tenhle film jako 18+ : D, jsem si říkal, že možná Chuck začne vytrhávat srdce a a roundhouse kickovat hlavy, bohužel, byl jsem uveden v omyl, no nic. Stejně, když už jsem začal koukat, tak to musím dodělat no ne? A tak jsem to dokoukal, hrozná blbost ale zase docela sranda. Přiznejme si, tohle je film pro děti, stejně staré, jako ty co tam kempovali. A indián zvěromák Chuck rozdává kopy na všechny strany, scéna kdy zastaví motorovku rukou je legendární meme, ten pohled jde přímo do duše. Filmy tohodle typu mě jen utvrzují v mém rozhodnutí držení zdrávého respektu vúči přírodě, nikdy nevíte, kdy můžete dostat kop přímo do hrudi. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Hood River, v Lost Lake, v Mount Hood a v Parkdale v Oregonu. (rafix)

Reklama

Reklama