Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrtící šachová hra Windoma Earlea eskaluje; Cooper odhaluje Earleovu tragickou minulost. (SkyShowtime)

Recenze (5)

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já nechci mluvit, já chci střílet!" - jedna z mála vtipných hlášek, protože tento díl se nese apriori na vážné vlně a rozehrává velké množství příběhů. Na scéně se konečně objevuje hlavní padouch druhé série poté, co náš Lazar vstane, aby se pomazlil se svou manželkou. Tenhle díl se mi obvzláštně líbil. (96%) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! S ohledem na to, jak napínavě skončila předchozí epizoda, navázali tvůrci dosti vlažně. Kromě odhalení nové tajuplné postavy z Cooperovy minulosti, se toho vlastně až tolik neudálo. Horne stále psychopatí. Otravný James je stále ubrečený čůrák. Bobbyho linka je i přes malé zpestření krajně nezajímavá. Dost mě nudí i události kolem Lucy a dvou potenciálních otců. Mám takový neblahý pocit, že kvalita tohoto seriálu pozvolna upadá a stále více postav mě začíná srát. Tvůrci se soustředí na nezajímavé píčoviny na úkor stále dokonalého Cooperova vyšetřování. Slabší 3 *. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nějak se pořád točíme v kruhu, a nikam se neposouváme. Jsou tu sice takové malé náznaky (Útěk Lea, nalezení mrtvoly v kanceláři), ale zatím to vesměs nikam nevede. Většina stopáže se tak točí okolo šíleného Bena, který se rozhodl zvrátit chod dějin. Nebo také okolo nudné linky s Jamesem, která postrádá jakoukoliv logiku směrem k ostatním dějovým linkám. Návrat mrtvoly Packarda je také spíš béčkového typu, a dost pochybuju, že to tvůrci měli takhle naplánované už od začátku. Tady bych se spíš přikláněl k tomu, že ze zoufalství, aby zbrzdili hlavní děj při produkčních problémech, tak ho tam vrátili, aby měli další dějovou linku. ()

Belsazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejdivočejší díl - v humoru (Lana se starostou) i v nových postavách (Andrew Packard vs. Thomas Eckhardt). Packardovo vzkříšení a hudební doprovod k němu hrající patří k tomu nejpůsobivějšímu z Twin Peaks. Závěr s démonickým Windomem Earlem zase k nejděsivějšímu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama