Reklama

Reklama

Recenze (9)

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prišlo mi tu jedno udivenie, keď Vadic povedala "Fucking solid". Priznám sa, slovo fuck som v Star Treku nepočul, aspoň si to teda nepamätám. A rozosmialo, keď Worf povedal svojim kamošom: Usekol som mnohým nepriateľom hlavy a chcel som Vám ich poslať, ale niekto mi poradil, že to bude pasívne agresívne. Ostatné nekomentujem, lebo celá táto časť bola more patetických kecov, trochu deja, inak sa to mení na Discovery. Pokrútil som hlavou a povedal: "fucking screen writers" a šiel spať. Som zvedavý, čo vytiahnu v ďalšom dieli. Ale predpokladám, že sa tam objaví Q, zeman z Gothosu a tucet ďalších vecí z pôvodných seriálov a úspešne dotiahnu túto sériu k svojmu koncu. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od první série až tady mi opět zaslzely oči. A opět za to může Dat. Já nevim jak to dělá, ale je to skvělý. Úžasnej díl. Nechápu, co tady furt někteří celou dobu mektaj, ale já jsem naprosto spokojenej. Jasně, něco by se sem tam našlo, co se dá vytknout, ale sakra už. Detaily to jsou. Já se krásně nechávám unášet tou vlnou atmosféry, nostalgie, pytlem odkazů a epických záběrů. A jo, je to bomba. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pominu-li vatu, která sestává z laskání fanoušků odkazy na TNG a samozřejmě interakcí oblíbených postav, tak mi pořád zůstane velmi slušně odvedená práce Deborah Kampmeier, která vydupala z toho obsahově prázdného scénáře, solidní dramedy soap. Takže ano, tvůrci dali opět dostatek záminek pro prskání těm, kteří chyby hledají, ale stejně tak vytvořili další slušnou epizodu pro ty, kteří mají ST rádi i s jeho chybami. Trochu mi ta liknavost a natahování vadí, ale srovnávat tohle s Discovery... . To je jiný p-level. ()

wenca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu to bylo trošku patetické a zvláštně znázorněné, na druhou stranu bude tento díl pro mě dlouho zapamatování hodný. V díle byla jedna z těch lepších scén v novodobém Star Treku a to scéna Data vs. Lore. Tribute na TNG na výbornou a celkově ta myšlenka byla dost fajn. Původně jsem se i bál, že Lore dojde k rozumu a bude hodný a popřou tím předchozí díly. Posezení původní podsádky u stolu po třicetiletech vítám také. Má to totiž nějaký hlubší smysl a duši, ne jako ty rádoby jiné filmové pokračování po pětadvaceti letech.  Výborné je i převzetí lodi Datem. Takže nakonec měním ze 4 hvězd na 5 a těším se na další díly. Doufám ještě v trochu Voyageru. "Greetings, USS Titan. This is your friendly, positronic, pissed off security system, back on line. Unwanted guests and monologuing protoplasms, I am initiating an immediate shift change." ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle řada jde čím dál víc od desíti k pěti, očekávám naprosto retardované finále ve stylu druhé řady Discovery či jedničky a dvojky Pikárda, vše k tomu totiž spěje - idiotský a logiku postrádající Frontier Day, neznámý hlavní villain snad do úplně posledního dílu, na to navazující naprosto zbytečná postava Vadic, jejíž jediným "achievementem" bylo přivedení TNG castu dohromady, jinak byla úplně a naprosto k ničemu (facepalm level 10), či v neposlední řadě Marvel superhero Jack Crusher a jeho super duper nadlidské schopnosti, které jsou podobně jako Vadic už 8 epizod naprosto k ničemu, furt mu akorát svítěj očíčka a nic z toho, úžasné... K tomu si připočtěme cringe jako prase rozhovor mezi Worfem a Troi, laciné dojení emocí mezi Rikerem a Troi či Datem a Lorem atp., od odpadu tohle zachraňuje akorát závěr, kdy se náš TNG cast gerontů sejde v jedné místnosti, alespoň to se jakž takž povedlo. 25% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama