Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Suchá akční komedie s docela ve většina filmech nabušeným Tommy Leem Jonesem.Byl to vůbec první film, který jsem s ním viděl.On vlastně hrál skvěle jako vždy, ale ten film nebyl nic extra.Jako komedie ten film nepůsobí zase tak hrozně(vlastně jsem se u několika scén docela hodně zasmál), ale z toho akčního hlediska je ten film naprostá troska a ještě k tomu když se vám k tomu přidá banda ztřeštěnejch koček a suché vtípky, tak to asi moc dobře nedopadne.65% ()

Jerrysus 

všechny recenze uživatele

Tahle role, film a opravdu hodně slabý, nenápaditý děj Lee Jonesovi opravdu nesedl. Záživných je snad jen prvních pár minut, ale pak to člověk nevypne snad jen kvůli roztleskávačkám. A třebaže se někdy nějaký ten povedenější vtípek od někud vyhrabe, přišlo mi to jako parodie na klasicou Disneyovskou frašku, která má u člověka vyvolat pocit, že je humorná a zábavná, ale v konečném součtu je to přesně naopak. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Já jsem dal jednu hvězdičku?? Tolik!! To mi asi T.L.Jones mířil bambitkou přímo na hlavu, stejně byla gumová, já to vim, ale chtěl jsem mu udělat radost!! Sám mi říkal, že na dvě hvězdičky to neni!! Ale že to prý vzal kvůli těm holkám, přesně říkal: mladý masíčko ňami, ňami:)!! Snad se z něho nestává perverzní dědula!! Po těch letech nadprůměrnýho herectví, jsme se shodli na tom, že jedna sračka na deset filmů nevadí, prostě stát se to může každýmu!! Tak jsem mu odpustil, dáli jsme pár pívek a poslal jsem ho domu, pána domu:))!! Já ho mám rád, to že stárne, je úplně normální věc a důchod je móóóóc malý!! Jinak ty holky ve filmu jsou fakt pěkný, že jsou vygumovaný...no snad jenom ve filmu!!..nuzných 20%!! Jednou větou: T.L.Jones: Málem zemřel pro kozy:)!!...že je vám ta hláška povědomá:)!! ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Na to, že zkraje filmu Lee Jones vytahuje mobil z rekta krávy, tak to nakonec byl naštěstí první i poslední stupidní fór - na zbytek už se dá koukat, takže slabší tři hvězdy. Jelikož je hlavní role smutný stoický mrzout, tak si nelze v obsazení představit nikoho jiného než Tommy Lee Jonese, takže pro něj jde v tomto případě o klasický typecasting. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Vrchol průměrnosti. Nevím, co donutilo Tommyho jít do takohého filmu. 5 nejkrásnějších roztleskávaček v Americe se sešlo pod jedním domem a Tommy je má chránit. Samozřejmě vznikají rádoby vtipný scény jako nakupování drogerie pro holky, problémy s kluky a jejich oblékáním. Poté samozřejmě holky pomůžou Tommymu najít si holku a na konci všichni tancujou aby naskočili titulky, všichni si pomůžou navzájem, a divák se má bavit. Jenže je to tak průhledný a průměrný, že to nikoho nebaví. Včetně Tommyho... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Ve snímku se Teresin (Paula Garcés) přítel jmenuje Antonio. Ve skutečnosti je tato herečka vdaná za Antonia Hernandeze. (Coldrex)
  • Původně měla být postava Rolanda Sharpa (Tommy Lee Jones) agentem CIA. Jones si ale prosadil změnu na texaského rangera, a to nejspíš proto, že z Texasu pochází. (Coldrex)
  • Heather (Vanessa Ferlito) zmíní, že snímek Olověná vesta (1987) je jejím velmi oblíbeným. R. Lee Ermey, který zde ztvárnil roli kapitána Nicholse, se objevil právě i ve filmu Olověná vesta. (Coldrex)

Reklama

Reklama