Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

lekr 

všechny recenze uživatele

Svěží odpočinková komedie, ve které Tommy Lee Jones hraje drsného texaského jezdce, co se ocitne v prekérní situaci, protože musí chránit pět rozpustilých mladých svědkyň, které touží akorát po zábavě, což samozřejmě vyvolává řadu komických situací, ale nechybí zde ani pořádná porce akčních scén. U tohohle filmu se pokaždé spolehlivě zasměju. ()

Elissabet 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie jejíž hlavní hrdina je pěkně nabručenej policajt co má chránit nesnesitelné svědkyně. Je sice pravda, že námět není nic originálního a celkově ten film není nic světoborného, ale zase jsem se docela nasmála a navíc jsou roztleskávačky moje oblíbené postavy. Tommy Lee Jones se do té role dobře hodí, a i když to není zrovna žánr ve kterém by se měl nějak vyžívat povedlo se mu to uhrát dobře. 3 hvězdičky za příjemnou a trochu ujetou komedii... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mnohdy je jednodušší krotit Antona Chigurha, Dr.Kimblea, či mimozemšťany, než kvintet ukdákaných slepic.. Humor měl nejspíš fungovat na konfrontaci stoického klidu Rangera Jonese a potřeštěného světa pubertálních roztleskávaček, ale výsledek je nad očekávání tuctový. Kdyby si to Tommy Lee už někdy v půlce ukončil pěti přesnými výstřely, získal bys můj kredit a film mohl nést jméno Tahle země není pro mladý.. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Texaský Ranger musí chránit skupinku pubertálních roztleskávaček, které jsou svědky vraždy a že je to práce nejednoduchá nám přibližuje tento film. Roland Sharp, v podání Tommy Lee Jonese, se nijak nezadá se známějším Cordellem Walkerem. Holt to jsou tvrďáci. Se zločinci si poradí levou zadní a v podstatě ani nemrkne, ale roztleskávačky ve své nejdivočejší pubertě, to už je jiná káva. Jedná se o skvělou komedii, kde Tommy Lee Jones opět prokázal, že ani tento žánr mu není cizí. Jeho postava rangera je vlastně takový milý mužík ve zralých letech se smyslem pro zodpovědnost a dodržování zákona, který má náhle co do činění s dívčí omladinou mající svůj vlastní pohled na věc a která nejlépe ví, co je pro ně dobré a co ne. Film vyniká svou živostí, humornými situacemi a svým přístupem pobavit. Netlačí se na pilu v komediálnosti za každou cenu, ale naopak se všemu nechává přirozený vývoj. Při sledování se dá dobře odpočinout a přijít na zcela jiné myšlenky, nejsou každodenní starosti. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocená zdá se i býti trošku slabé. Musím řici, že jsem se docela dobře bavil. Samozřejmě, není to bůh ví jaký zázrak, ale svůj účel to plní - pobavit a odreagovat se. Tommyho mám rád a tady ta role mu sedla. Totální bručoun bez špetky úsměvu s absolutně trefnýma hláškama, to mě bavilo. To, že to je příběh předpovídatelný je fakt, ale i přesto je to dobrá zábava. Já se bavil a klidně bych se mrknul ještě jednou. Howgh! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Ve snímku se Teresin (Paula Garcés) přítel jmenuje Antonio. Ve skutečnosti je tato herečka vdaná za Antonia Hernandeze. (Coldrex)
  • Ve scéně, kdy Heather (Vanessa Ferlito) vstupuje k Sharpovi (Tommy Lee Jones) do auta, aby mu pomohla z pout, sundává si vlásenku z vlasů. Avšak v dalším záběru si do vlasů teprve sahá. (Tessx)
  • Nikdo ze zúčastněných netušil, jak film skončí. Režisér Stephen Herek prozradil závěr až celý měsíc poté, co byly natočeny všechny ostatní scény. (Pompaj)

Reklama

Reklama