Reklama

Reklama

Počas rutinnej prieskumnej misie na neznámej planéte sa zrúti UAV lietadlo priamo na kaktusovú rastlinu bielej farby. Tím SG-1 vyráža lietadlo nájsť a zachrániť. Na planéte nájde humanoidov, ktorí však nehovoria a sú celí bieli. Krátko po príchode SG-1 začnú tamojší obyvatelia upadať do kómy a šíri sa to ako epidémia. SG-1 má obavy, že na planétu zavliekol chorobu, ktorá môže zabiť celú populáciu. Sam sa vráti na pozemskú základňu SGC s jedným chorým mimozemšťanom, aby našla liek. (TV JOJ)

(více)

Recenze (13)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se jen tak díváte, tak je to pohodový průměr. .. Když se snažíte zároveň s SG-1 poznat kde je problém, tak si to užijete o trochu více. .... HODNOCENÍ: 70% (4*) ()

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší průměr. Podivuhodná symbióza humanoidních bytostí s mimozemským organizmem podobným rostlinám. Daniel Jackson předvádějící domorodcům letadlo je nezapomenutelný. :-) ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starý dobrý tím SG-1 vyrážajúci na neznáme planéty a skúmajúci iné civilizácie, bez Goaldov, Tokrov a medzihviezdnych bitiek. Neskôr o takéto jednohubky bude núdza. Skvelá (detektívna) epizóda o nechcených, ale tragických dôsledkoch medziplanetárnych činností esgéjedničky, ktorá obsahuje aj pár vtipných scénok. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféru tohoto dílu dělá z velké části perfektní hudba. Setkání s jinou civilizací je natolik záhadné a mírumilovné, že mě rychle opustily obavy o lidi a veškerou pozornost jsem napínal k záchraně mimozemšťanů. Líbilo se mi i povedené vysvětlení epidemie. Jen by to mohlo být trochu kratší - tempo bylo dost pomalé. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuhle epizodu jsem mnohokrát slyšel hodnocenou jako jednu z nejslabších, ale moc tomuhle hodnocení nerozumím. Zápletka je docela zajímavá a navíc aktuální (zatažení našich patogenů na jiné planety by určitě v reálu bylo problematičtější něž tady), mimozemšťaňi zase jednou nemluví anglicky, skvělé scény mezi Danielem a Jackem ("Jak vidíš, naše filosofické názory na řešení krizí se různí."), řešení celkem nápadité... 4 hvězdy tomu klidně dám ()

Reklama

Reklama