Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reportérka Julia Donovanová kontaktuje Sam. Tvrdí, že ví o projektu Prometheus a o triniu. Sam nic nepotvrdí ani nevyvrátí. Sam o Donovanové řekne Hammondovi, a ten se obrátí na Pentagon, proto za Donovanovou přijede major Davis a řekne jí, že dokumenty potvrzující existenci Promethea musí odevzdat. Ta však nechce. Aby ji umlčeli, povolí Pentagon Donovanové a jejímu štábu navštívit základnu, kde kotví Prometheus. K překvapení všech se ve štábu nachází lidé, kteří převezmou kontrolu nad Prometheem a zajmou Jonase. Pustí je, pokud jim budou vydáni Simmons a Conrad, jinak nechají loď vybuchnout. (Varan)

(více)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už aj SG1 má vlastnú medzihviezdnu loď. Prvá zápletka s ňou ale nebola až tak podarená a došlo aj na pár nedomyslených záležitostí - to si fakt nikto (radary, teleskopy, meteo-balóny,...) nevšimol, že zo Zeme vzlietol obrovský objekt? Našťastie to kompenzuje dávkou akcie a otvoreným koncom. ()

RedRose

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

X303 není po designové stránce nijak úchvatná, ale je to první lidská loď, tak proč to řešit. Logika má v tomto díle celkem dovolenou: Tak důležitý projekt a prakticky nehlídaný? Vyhrožovat odpálením lodi? Start lodi, která není dokončená a chybí ji část trupu? Start něčeho tak obrovského a nikdo toho nevšimne? Na druhou stranu, když nad tím nebudeme tolik přemýšlet, byla to výborná epizoda! ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E10 ⤶ Prometheus, konečně pořádná loďka... Ale označení X-303 si IMHO nezasloužila. Fakt to má být číselně nástupce dvou malých letounů? A bezpečností opatření si vzala dovolenou? Opravdu všechna? Domyslet víc scénář, tak by šlo o velmi dobrou epizodu. V pokračování s replikátory ale pěkně vygraduje. ⤷ E12 ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když pominu dost nelogický fakt, jak lehký je pro pár zkorumpovaných agentů zmocnit se nejstřeženější loďi na světě, tak jde o poměrně solidní epizodu. Oceňuji kontinuitu s návratem plukovníka Simmonse i Adriana Conrada (i když zrovna tyhle postavy mohly zůstat ukončeny 5. sérií) i budoucím návratem reportérky Donovanové. P.S. To byli ti únosci takoví fanatici, že by v případě nesplnění požadavků odpálili loď i se sebou na palubě? Tahle myšlenka nikoho z vyjednávajících důstojníků nenapadla? To taky moc věrohodně nezní... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama