Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer se přihlásí do školy pro klauny. Po jejím absolvování vystupuje jako diplomovaný Šáša na dětských oslavách, v reklamách, prezentuje nové výrobky atd. Začíná si však uvědomovat, že tahle profese neobnáší jen výhody a legraci, a proto se rozhodne z klaun-byznysu odejít – což ovšem není tak jednoduché. (Česká televize)

Recenze (11)

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Bohatou vdovu zlikvidovat." "Přestaň! Přestaň! Vždyť už je mrtvej." "No ne, nemusel jsem nic platit. To je zajímavý zvrat v mém postavení!" "Jen pojďte za mnou! Pojďte za Luigim! Přece nechcete sedět mezi těmi nulami!" ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda zo šiestej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá " Homie the Clown" (Homer klaunom). Televízny komik Šáša Krusty otvorí oficiálnu večernú školu pre klaunov. Homer Simpson sa hneď s nadšením prihlási a úspešne absolvuje tento kurz. Stane sa z neho certifikovaný klaun. Lenže práve vďaka tomu sa dostane do konfliktu so springfieldskou mafiou, ktorej Šáša Krusty dlží peniaze. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak aj Homer zistí, že byť klaunom nie je zrovna med lízať a nie každý klaun si môže zapaľovať cigary stovkami. No a to je tá akadémia dosť drina, musíte sa napríklad naučiť jazdiť na miniatúrnom bicykli a na konci ho zjesť. Ale má to aj svoje výhody, niektoré drahšie autá dostanete už od 38 tisíc dolárov. Fóry s mafiou sú skoro tak dobré ako Homerove vízie v štýle Blízkych stretnutí tretieho druhu a finále je napínavé skoro ako záver Se7en. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There's nothing better than a cigarette... unless it's a cigarette lit with a $ 100 bill. Put 5000 bucks on the Lakers. Hire Kenny G to play for me in the elevator. My house is dirty. Buy me a clean one." ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer coby klaun je občas i komický.Klaun Krusty ho zde naučí pár "triků".Homer zde například jede coby klaun na kole a taky zde studuje školu pro klauny a jede na malém kole,aby se naučil jistý klaunovský "trik".Tato epizoda je pěkná a já jí dávám 4/5 hvězd.Homer si zde uvědomí,co všechno práce pro zábavný průmysl obnáší a taky vyzkouší během svého zaměstnání různé profese.Za život jich zkusí docela dost.Jinak je ale Homer lenoch a alkoholik. ()

Reklama

Reklama