Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dnes potěší seriál Simpsonovi především příznivce rocku a zejména skupiny Rolling Stones. V druhé epizodě nové řady totiž tato kapela pořádá pro své příznivce letní tábory, mezi nimiž se ocitne i blažený Homer Simpson. Jak je v originální verzi seriálu zvykem, kresleným muzikantům skutečně propůjčili své hlasy živé rockové legendy... Diváci české verze je uslyší alespoň v závěru epizody. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Když se na konci tábora Homerovi nechce domů, Mick Jagger mu říká: „It's only rock 'n' roll camp,“ a Homer na to odpoví: „But I like it.“ Jedná se o odkaz na skladbu „It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)“. (peeteno78)
  • Názov tejto epizódy je vtipnou slovnou hračkou, ktorá odkazuje na speváka a hudobníka Joe Strummera z anglickej punk rockovej hudobnej skupiny The Clash. (MM_Ramone)
  • V momente, kedy sa objaví na scéne Elvis Costello, hrá v pozadí jeho pieseň "Pump It Up", ktorá sa nachádza na albume "This Year´s Model" z roku 1978. (Jello Biafra)
  • V diele zaznejú celkom tri skladby od Rolling Stones. Keď sa Stones objavia na scéne, tak Keith Richards brnká na gitare úvodný riff z piesne "Start Me Up". V scéne, kedy Mick Jagger učí táborníkov "kohúti krok", hrá pieseň "She's So Cold" a na záver hrá song "Rip This Joint". (Jello Biafra)

Reklama

Reklama