Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do Springfieldské základní školy má být zakoupen nový prodejní automat. Jen je potřeba vybrat ten správný – vyhraje ten, který nabízí zdravé potraviny nebo ten, který chtějí žáci školy? Ovšem i Bart na sobě pozná, jaké důsledky si ponese, když nedá na svoji matku... (Česká televize)

Recenze (6)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch dílů z období mezi sebou velmi zaměnitelných dějů, kdy pár hodin po zhlédnutí už pořádně netušíte, co se stalo zrovna tady. Ale předělané intro s tlustým Bartem naprosto zbožňuju! ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nastala nová doba, tým najtlstejším členom rodiny Simpsonovcov nie je už Homer. Našťastie dobre vieme, že v nasledujúcej epizóde bude všetko po starom, čo je v tomto prípade iba dobre. Inak nie príliš presvedčivý dej je prešpikovaný skvelými fórmi a za Homera spievajúceho 99 luftballons nemôžem ísť pod plný počet. Rovnako ako za pretekajúce špeky Kena Brookmana zo šiesteho do piateho a siedmeho kanálu. Ale čo tam robil Apu? ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Homer zpívá píseň „99 Luftballons“ od Nena. (Duoscop)
  • Při zobrazení Bartova neustálého nakupování v automatech zazní skladba „Yummy Yummy Yummy“ od skupiny Ohio Expresss. (hrumsrt)

Reklama

Reklama