Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Homer dostal vztek na řidiče, který ho při předjíždení ohrozil. Pomsta bude sladká! Ovšem v tu chvíli mu Marge začne vyprávět příběh o pomstě, která nepřinesla nic než neštěstí. Odehrál se před mnoha lety v Paříži a nazvala ho Hrabě Monte Špeko a děj začíná v pevnosti If... (Česká televize)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Simpsonovci a história, to je presne moja šálka čaju. Len škoda, že Gróf Monte Christo je tak krátky. Druhá epizódka tu ani nemusela byť, keďže hneď po nej nás čaká Bart ako Ba(r)tman, kde by taktiež pár minút navyše nebolo od veci. Ale aj za ten krátky čas odhalíme, ako je to s Poison Ivy a kto zabil Batmanových rodičov. A ešte aj to, že táto sirota dvakrát po nich nesmúti. Opakovaný únik Homera z pevnosti If je dokonalý kameňák. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty historické povídky svým způsobem hodně připomínají styl hororových speciálů a pokud se nevěnují pouze biblickým příběhům, tak je většina z nich vždycky skvěle vykonstruovaná. Parodie na Monte Christa mi připomněla, že bych se měl konečně věnovat jedné z jeho filmových adaptací. ()

Zajímavosti (4)

  • Když příjde Martin na WC, aby vyprovokoval trojici rváčů, tak nechá otevřené dveře. V dalším záběru při útěku ale dveře otevírá. (Duoscop)
  • Milhouseoův „seznam nepřátel“ je odkazem na nechvalně proslulý „seznam nepřátel“, který si sepsal jeho jmenovec, prezident Richard Milhouse Nixon. (peeteno78)

Reklama

Reklama