Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v obchodním domě začne pan Burns topit ve fontáně, Homer ho zachrání. Za odměnu letí jeho soukromým luxusním letadlem do Chicaga. Homer se poté rozhodne, že udělá něco se svým životem. Marge mu najme soukromého poradce, který zjistí, že Homer je naprosto jiný člověk při hraní bowlingu, ve kterém velmi vyniká. Homer začne všude nosit své bowlingové boty a uchází se o novou práci, kde by létal letadlem. Práci však nedostane, což ale doma neprozradí. Oznámit Marge pravdu se rozhodne udělat právě v letadle. Při letu ale pilot upadne do bezvědomí. Homer s letadlem nakonec přistane a rozhodne se vrátit ke své staré dobré práci. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (8)

  • Když Homer používá bowlingové boty, hraje přitom píseň „I'm A Man“ od The Yardbirds. (Duoscop)
  • Pilot soukromého letadla pana Burnse používá při komunikaci označení „Listopad 543 Charlie“. V českém dabingu bylo použito pouze označení „N53C“. (peeteno78)
  • Životní kouč Colby v jedné scéně říká, že studoval „Harvard jihu“. Tato přezdívka se běžně užívá jako označení pro Rice University v Texasu. (peeteno78)
  • Na minci, která se našla ve fontáně, je uveden rok 1989. Jedná se o odkaz na rok, kdy se Simpsonovi začali vysílat. (peeteno78)
  • Bart v úvodní znělce píše na tabuli: „Nebudu čekat 20 let, abych natočil další film.“ Celá znělka je upravena tak, aby navazovala na film Simpsonovi ve filmu (2007), který měl premiéru měsíc před touto epizodou. (marleyy)

Reklama

Reklama