Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Malá černá díra spolkne celý Springfield. Homer se pokusí najít zdroj paranormální aktivity a Bart zjistí, co se stane, když se v minulosti pokusí zabránit Marge, aby si vzala Homera... (TV Prima)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť špičkový čarodejnícky diel, kde máme síce tri epizódy, ale trojminútový úvod patrí obdobiu Mayov, takže tu sú vlastne štyri plnohodnotné príbehy. Najviac potešil ten s malou čiernou dierou, tento nápad akoby dlho ležal v čiernej diere a nakoniec sa objavil v pravý čas. Paródia na Paranormal Activity prinesie prekvapivú pointu, len som myslel, že ten satan je Ned, ako už bolo viackrát v seriáli prezentované. No a do tretice tu máme Bartov návrat do minulosti, aby sa s Homerom, či Homerami, vrátili do budúcnosti. Chudák Marge... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda z dvadsiatej štvrtej série obsahuje tituly: "The Greatest Story Ever Holed", "UNnormal Activity", "Bart and Homer´s Excellent Adventure". ***** ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Bart cestuje autem do minulosti, můžeme vidět plakáty k různým filmům o Jamesu Bondovi. V roce 1974 se objeví plakát k bondovce Špion, který mě miloval (1977). Jde o chybu, jelikož film je z roku 1977. Scéna by tedy měla končit plakátem k filmu Muž se zlatou zbraní (1974). (sibuk)
  • Když je Bart v minulosti, tak jsou použity záběry (kouření na záchodě a příchod Marge do třídy) z epizody Takoví jsme byli (1991). (Duoscop)

Reklama

Reklama