Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Simpsonovi tentokrát odhalí nejen tajemství z Flandersovy minulosti, ale také dosud neznámou místnost ve svém domě… (TV Prima)

Recenze (8)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost možná konečně nejsnesitelnější epizoda jinak silně slaboučké nejnovější žluté série. Díly s flashbacky na mě vždycky působily mile a po 700 dílech odhalit jednu ze stále neodhalených částí tolik profláklého domu je opravdu velkým plusem. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je sedmistá epizoda, tak jsem čekal něco fakt speciálního a nejhůř lehce podprůměrného. Jenže tady jsem dostal nudný, mdlý a neskutečně nevtipný festival patetických vánočních scén, který se mermomocí snaží co nejvíc zahřát u srdíčka, ale naprosto ignoruje, že Simpsonovi kdysi byli hlavně sitcom. Jako fakt, tady těch (alespoň) pokusů o vtipnou scénu jsem byl schopný spočítat na prstu jedné ruky, takže tohle je... ne dno, toho už Simpsonovi dávno dosáhli, tohle je takové jako kdybyste si dali vývar, kterým by ve skutečnosti byla uvařená voda - prostě strašně nijaké. Popravdě těžko nějak definovat, čím se tenhle seriál stal, protože co jsem viděl pár epizod + z některých části, tak jsou všechny stylem na jedno brdo (kromě čarodějnického dílu), jakéhosi slabého dramatu bez dramatu. Fascinující. 1* ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vianočné špeciály ma bavia a neinak je to aj pri tom najnovšom. Homer opäť sklame Marge, i keď tentokrát za to, že sa opil na firemnej párty vlastne nemôže. Ale ak by sa tak nestalo, tak by nezistil, že vo vlastnom dome, priamo nad garážou, má povalu, kde sa dá v pohode prežiť. Ako zisťujeme v najlepšom fóre epizódy, tak aj v siedmych (plus mínus) počas siedmich (plus mínus) rokov. Ešteže je Očko taký ľudomil. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama