Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hokej vyžaduje už od útlého věku velké nasazení, ba dokonce oběti. Třináctiletí hráči žákovského hokejového mužstva, které vede zkušený a vnímavý trenér, se potýkají s nejrůznějšími problémy svého věku, prvními láskami i sníženou sebedůvěrou, kázeňskými potížemi, ale nakonec všechny pohltí vědomí odpovědnosti. Film se dotýká odvrácené strany náročného sportu, avšak počíná si často dětinsky a zjednodušuje složité motivace dospívajících kluků. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Téměř zapomenutý Malý velký hokejista ožívá ve vzpomínkách představitele titulní role. A má co říct i dnes!

 

Z článku z 22.1.2019: Ve filmu také účinkovali starší žáci hokejového klubu TJ Gottwaldov. Mezi nimi i hráči, kteří později hráli nejvyšší ligovou soutěž dospělých u nás, extraligu: brankáři Roman Svačina a Richard Hrazdíra, Miroslav Stavjaňa a Zdeněk Okál.

 

Zajímavost, kterou jsem zasílal rozhodně dřív než v roce 2019: Ve filmu účinkovali starší žáci hokejového klubu TJ Gottwaldov. Mezi nimi i hráči, kteří později hráli nejvyšší ligovou soutěž dospělých u nás, extraligu: brankáři Roman Svačina a Richard Hrazdíra, Miroslav Stavjaňa a Zdeněk Okál. 

 

Jsem zdroj! 😀

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Posílal jsem to do zajímavostí, ale bůh ví, kdy a jestli vůbec to schválí: Z těch později slavnějších hokejistů ve filmu účinkovali  brankáři Svačina, Hrazdíra a hráči Mimochodek (Trenčín, Zlín, titul z in-line hokeje), Stavjaňa Miroslav (několik sezón v extralize, včetně první vsetínské a Zdeněk Okál, otec Zdeňka Okála-mistra extraligy 2014. V rámci Mezinárodního festivalu pro děti a mládež bude v pondělí od 9:00 film promítán ve zlínském kině Golden Apple Cinema.

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Tenhle film docení nejlépe hokejista, nejlépe, který v té době taky hrál v mládežnických kategoriích... tedy i já :-)  Ukřivdění rodiče, randění s krasobruslařkama, ze školy na trénink. Jsou tam přirozené hokejové scény - ne jako v jiných filmech, že brankář skáče před pukem schválně na druhou stranu. Je tam i pár věcí, ze kterých by si měli v současnosti příslušní činitelé vzít příklad. Např.: že je třeba se ve škole dobře učit a nedělat průsery ;-)

Reklama

Reklama