Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Adam Duncan se narodil 11. prosince 1987 a zemřel při tragické nehodě v den svých osmých narozenin. Zoufalí rodiče se po smrti milovaného syna obrátí na doktora Richarda Wellse (Robert DeNiro), který se na špičkové úrovni zabývá genetickým výzkumem. Bez většího váhání přijmou jeho nabídku ke klonování jejich mrtvého dítěte. Adam se znovu narodil 23. září 1996. Brzy se však ukazuje, že je trochu jiný, než byl předtím. Zprvu drobné změny v jeho chování jsou stále patrnější. Rodiče se nejdřív snaží děsivou proměnu svého synka nevidět. Brzy však poznávají, že se někde stala chyba. Adamova povaha se začíná zlověstně měnit. Podaří se osudný omyl napravit? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Falko 

všechny recenze uživatele

Zaujimave hviezdne obsadenie, jedine meno rezisera Nicka Hamma mi nic nehovori, ale to je jedno. Nie som si isty, ci ani samotni herci neboli spokojni s tymto filmom, pretoze namet bol celkom zaujimavy, ale film bol podla mna totalne pokazeny blbym zaverom. Uz dost stacilo to, ze chvilkami bol aj nudny a obcas tam zachranovali dej nejake lakacky. Stacilo nejaky sokujucejsi zaver a dal by som aj 3 hviezdicky... 17.07.2010 ________ Greg Kinnear - (Paul Duncan) +++ Rebecca Romijn - (Jessie Duncan) +++ Robert De Niro - (Richard Wells) +++ Cameron Bright - (Adam Duncan) +++ Merwin Mondesir - (Maurice) +++ Jake Simons - (Dan Sandler) +++ Elle Downs - (Clara Sandler) +++ Hudba: Brian Tyler +++ ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

De Niro jako doktor? Hm to tu ještě nebylo.A výsledek? Mírně nadprůměrný film o nebezpečí klonování lidských bytostí. Kdy se manželé kteří přijdou nešťastnou náhodou o syna dlouho rozmýšlí zda-li mají vzít nabídku o znovunaklonování svého syna. Kdo by odmítnul že? Ovšem nikdo nečekal co se bude dít dále ... Film, který se chvílema mění v docela dobře nadupaný horor s nejednou velmi efektivní lekačkou mě docela bavil a i když mi při sledování tohoto filmu před očima lítalo pár mušek film se mi líbil. Škoda, že nemůžu dát půl hvězdy , protože GODSEN by u mě správně dostal 3 a půl hvězdy a jelikož naposled jsem u Nira půl hvězdy odebral teď mu jako drobnou satisfakci půl přidám:-) ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Uz z mojho hodnotenia vyplyva, ako sa na film pozeram, avsak nechapem ako sa podarilo do takehoto snimku dostat De Nira a Kinneara. Ta R.R.Stamos je celkom pochopitelna, ale aj tak. Jedinym vysvetlenim mi ostava, ze islo o nejake predchadzajuce studiove zavazky ako tomu uz bolo parkrat. Ale ak nie, tak potom hanba De Nirovi a Kinnearovi... ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Strach a bieda! Zaujímavá (však nijako zvlášť objavná) premisa ešte sama o sebe nestačí ani len na priemerný zážitok. A najlepšie na celej veci je, že som počas sledovania v duchu ospravedlňoval tvorcov a vinu pripisoval povestným producentským zásahom. Lenže potom som si pustil DVD bonusy, kde páni scenárista a režisér v družnom a akože fundovanom rozhovore rozoberajú osemsto priblblých alternatívnych koncov a padla mi čelusť, že za chabý výsledok pravdepodobne môžu od začiatku do konca iba oni sami (fakt odporúčam). No teda!, toto je odstrašujúci príklad preceňovania vlastných schopností (či skôr nedocenenia neschopnosti...?, hm...) a z toho plynúcej trápnosti. De Niro, kde si sa to ocitol? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Niekedy koncom 90tych rokov, po sérii vynikajúcich psychologických a kriminálnych trilerov (napr. Fincherove filmy, Mlčanie jahniat), začalo hollywoodskym producentom šlahať na mozog a začali produkovať jeden tuctový triler za druhým. Tento, Nepovedz ani slovo, Sklenený dom, Hra na schovávačku, atď, atď...Zaujímavá myšlienka v čisto televíznom balení. To by nevadilo,ak by tam nehralo ústredné hviezdne trio a nenacpali by to do kín. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Tvůrci použili scénu z filmu Oživlá (1977), jenž byla zahrnuta do jedné z nočních můr malého chlapce. (Homerking)
  • Společnost Lions Gate v rámci propagace filmu vytvořila fiktivní internetové stránky "Godsend institute", na kterých se například tvrdilo, že dokážou oživit mrtvé. (Terva)

Související novinky

McClane (bohužel) zpátky

McClane (bohužel) zpátky

03.08.2006

Noční můra všech zapřísáhlých fanoušků jednoho z nejlepších akčních filmů všech dob dostává v těchto dnech konkrétní obrysy. Čtvrtou bitvu o přežití odstartuje Bruce Willis na plátnech kin v dalším… (více)

De Niro znovu zasahuje!

De Niro znovu zasahuje!

08.03.2006

Po několika ne zrovna ukázkových filmech zkušeného matadora Roberta De Nira se dočkáme ambicióznějšího projektu, kterým by se živá legenda mohla vrátit do kdysi tak úspěšně zajetých kolejí.… (více)

Reklama

Reklama