Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eva a Honzík si pro zábavu vymodelují z neznámé hmoty dvě chobotničky. Nic netuší, že hmota je živá a dokonce mluví. Kolem nich se začnou dít prapodivné věci. Film vznikl sestřihem stejnojmenného tv. seriálu, vyrobeného pro Německo. Pokračování viz Veselé vánoce přejí chobotnice. (oficiální text distributora)

Recenze (167)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nie skvelý, nie výborný, ale rozhodne obľúbený film. Pardon, dvojfilm. Veškrnová a Zedníček vytvorili fajn manželskú chémiu. Žaneta Fuchsová bola na vrchole sil. No a samozrejme hlavnými hviezdami boli samotné chobotničky. Bavila ma aj zápletka ohľadom "zloduchov" v podaní dvojice Macháček a Rösner. ()

Hermione02 

všechny recenze uživatele

Možná pro někoho nezáživný příběh pro děti, který vypráví "jak ožily" chobotnice z plastelíny. Pro mě ale krásný film, který řadím mezi nejlepší dětské filmy, jež u nás byly natočeny a s chutí se na tento příběh podívám znovu. Vždy mě potěší krásné záběry pražské Kampy, ale i rodinná dovolená Holanových... ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Po seriálu s Panem Tau se Chobotnice z Čertovky stali dalším seriálem následně sestřiženým do filmu. Respektive naopak. Nicméně tento trend velice ráda vítám u jakéhokoli žánru. V posledních letech tak došlo například na Krev zmizelého a stále se hovoří o Bathory. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Prostě paráda. Geniální scénář i skvělé trikové zpracování Zelené a Modrého... Část filmu se točila u opravdového moře a tak to na člověka dýchá opravdovostí. Ovšem to co se pak dělo na Čertovce dodalo filmu až Vorlíčkovský šmak. I když možná tohle převzalo část nápadů z Lucie postrachu ulice, mně se tohle skoro líbilo víc. Nelze opomenout ani parádní hudbu. Kdykoliv to vidím, chytne mně to za srdce. Nejen, že to člověka vrací zpět, ale Zelená a Modrej prostě fungují dál a stále baví! * * * * ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli jsem zrovna nebyl v nejlepším rozpoložení nebo co, ale výš jít nemůžu. I když nápad oživit plastelínu po úspěchu Lucie byl dobrý, na originál to nemá. Navíc se divák musí prokousat celým úsekem filmu až do chvíle, kdy se objeví chobotničky. Anebo se místo dvoudílného filmu dívat na rozšířený čtyřdílný miniseriál. Ten se mi při posledním dívání líbil víc, ale to už je několik let, co jsem to viděl. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (17)

  • Když svádí operní pěvec (Přemysl Kočí) Andreu (Dagmar Havlová) před Národním divadlem, otevře jí galantně dveře svého Fordu Sierra. Jsou to ale dveře u řidiče. (jis)
  • Byt Holanovcov sa nachádza na adrese U Lužického semináře 93/12, Praha - Malá Strana. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřela herečka Nina Divíšková

Zemřela herečka Nina Divíšková

21.06.2021

Ve věku 84 let dnes odešla česká filmová, televizní a divadelní herečka Nina Divíšková, již si velké množství diváků vybaví například jako babičku Bětu z populárního rodinného seriálu České televize… (více)

Reklama

Reklama