Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Druhá série Lokiho pokračuje po šokujícím finále, kdy se Loki ocitne v bitvě s Úřadem časových odchylek. Spolu s Mobiusem, B-15 a týmem nových i vracejících se postav se Loki pohybuje ve stále se rozšiřujícím a stále nebezpečnějším multivesmíru a hledá Sylvii, soudkyni Renslayerovou, slečnu Minutku a pravdu o tom, co to znamená mít svobodnou vůli a velkolepý cíl. (mikki089)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (122)

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Loki ako najlepší seriál od Marvelu opäť nesklamal a predviedol nám skvelú podívanú. No a že to teraz Marvel potreboval. Vynikajúco vystavaný príbeh a úžasný prerod Lokiho postavy, nikdy by som netipoval, že si ma tak získa. Tom Hiddleston ma ale presvedčil a aj napriek tomu, že som Lokiho nikdy nemal rád tak na konci zimomriavky, ohromujúce finále a stal sa zo mňa fanúšik tejto postavy. To síce platilo už od prvej série, ale tu si ma získal ešte viac. Nemôžem nepochváliť aj Mobiusa, túto postavu som si zamiloval a dúfam, že Owena ešte uvidíme. Finále strhujúce a ako povedal sám Tom, nádherné zakonečenie 14 ročnej cesty jeho postavy. Do toho vynikajúci soundtrack, ktorý sa ešte viac vylepšiel a ja dávam zase za plný. Veľmi som zvedavý, ako sa z tohto bude ťažiť v ďalších projektoch. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí tohoto pokračování musím zpětně docenit první sérii - její plynulý děj, atraktivitu lokací a krásně emotivně vystavěné osobní linky Sylvie a Mobiuse. Protože tady tohle všechno zoufale chybí. Máme tu sice skvělou první epizodu, přímo navazující na předchozí sérii, ale pak se děj zamotá do hromady zbytečných (pseudo)dramat, točících se kolem nedůležitých vedlejších postav a až teprve v posledních dvou třech epizodách se zvolna, velmi zvolna klopýtá k finálnímu vyřešení poblému s větvícím se časem. Které je ve výsledku vlastně neuvěřitelně bizarní, když se nad tím zamyslíte - takže to určitě nedělejte. (SPOILER: Na konci času musí vždycky sedět nějakej strejda. Jinak čas přestane fungovat. Jako fakt. Konec SPOILERU.) Nicméně pořád tu máme fenomenálního Hiddlestona a k tomu dokončený charakterově vývojový oblouk hlavní postavy, který z Lokiho udělal jednoho z nejzajímavějších hrdinů Marvelu. Takže nedokážu dát méně. ()

Reklama

slord 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Loki nám skončil, a bolo to teda skvostné finále, ktoré vo mne vyvolalo všetko od nadšenia, údivu až po slzy dojatia. Nechápem fakt prečo aj iné MCU projekty nedostanú takúto opateru. Tu je proste cítiť, že tvorcovia dali do toho lásku a dali si záležať na každom zábere, každej scéne, každom kúsku tejto audiovizuálnej lahôdky. Dokázal by som sa nad tým rozplývať dlhé hodiny a chváliť každý aspekt toho, tvorcom dávam klobúk dolu a tlieskam im, skvelá práca. Zbohom Loki. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoci, ale pro mě byla druhá sezóna Lokiho po nářezové první po většinu série velkým zklamáním a slabounkou čtvrtou hvězdičku pro mě zachránilo až krásně odsýpající finále. Z novinek mě tu nezasáhlo téměř nic. Ouroboros je pro mě nezajímavá postava, Sophia Di Martino tu má příšernou paruku (v posledním díle ve flashbacku jsem se ujistil, jak je fakt hrozná), Victor Timely je naprosté mrhání potenciálu, jaký skrývá do budoucna Kang v podání dokonalého Jonathana Majorse (snad na to vůbec dojde, fňuk), ale hlavně...hlavně je tu naprosto nezáživný děj, který se motá v kruhu, což většinou nereflektuju, ale tohle bylo vyloženě do očí bíjící a když už se dostaneme někam jinam mimo otřepané kulisy TVA, je to spíš nuda to sledovat (celá návštěva Victora v minulosti). Až ve finále se konečně začlo něco dít, režisér epizody k tomu vrhl parádní hudbu a mně těch 50 minut uteklo jako voda. A Tom Hiddleston v MCU bude citelně chybět (pochybuji, že kdy bude třetí série nebo se někdy objeví v tak velké roli). Takže zklamání, které mírně rozmělnilo finále. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že to má nápad a aj vzťahový vývoj je pekné. Lenže to prichádza v dobe, kedy ma Marvelovky už neberú a ani ma nemajú veľmi čím zaujať. Toto bohužiaľ pozerám len zo zotrvačnosti, lebo som už do toho investoval veľa času. A k nejakému koncu sa chcem dopracovať. Páči sa mi, že to nebolo hlúpe a že si to dopomohlo aj vtipom. Rovnako oceňujem, že tam funguje aj kauzálnosť. Mrzí ma zbytočné spomaľovanie a zbytočné logické kiksy ( aspoň zo začiatku). Čím sme bližšie koncu tým dávajú aj nelogické scény zmysel. Tempo je dakedy trestuhodne pomalé, inokedy som mal pocit, že to svojou dynamickosťou utlmuje realitu okolo mňa. Ale tým pádom sa tu ukazuje určitá nevyváženosť. Bez tých moralitiek by to bolo krajšie. V temnejšom vyznení aj pamätnejšie. Takto je z toho prapodivná depka. Tretiu sériu už prosím nie. 2. séria 60% ()

Galerie (74)

Zajímavosti (10)

  • V jedné ze scén z Londýna roku 1977 je možné zahlédnout plakát odkazující na bollywoodský film „Saraush ke putra“, v němž hraje hlavní roli jeden z Eternalů – Kingo (Kumail Nanjiani). Stejný plakát měl Kingo ve svém soukromém letadle ve scéně z filmu Eternals (2021). (NiWi)
  • Tato epizoda má stejný název jako první epizoda první série Velké poslání (2021). Tvůrci tento fakt odůvodnili tím, že se samotný příběh kompletně uzavřel. (HellFireFery)
  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama