Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu se Loki ocitá před soudem Temporálně Variační Agentury. (Disney+)

Recenze (75)

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná jsem s časem čím dál víc náročný, ale pilot mě zatím tedy vážně nepřesvědčil. Tom Hiddleston děsně přehrává a humor je často dost na sílu. Vše vypadá levně, jako by to produkoval Netflix, přičemž velkolepá TVA si tu počíná jako parta neorganizovaných dětí, co ani nejsou schopni zajistit jednoho spoutaného vězně bez schopností. Loki se chová jako debil, střídá pasáže mezi proslovy o dominanci vesmíru a kalužemi sebelítosti. Prostě úplně out-of-character, nebýt známé Hiddlestonovy tváře, tak ho vůbec nepoznávám. Owen Wilson mi zatím svým "fanboyovstvím" k Lokimu nejvíc připomíná toho číňana, co neustále podlézal Johnu Wickovi. A ne, to nemá být lichotka. Uvidíme, jak se to vyvine, ale zatím musím s lítostí říct, že nové hlasitě proklamované minisérie nesahají po paty ani Agentům SHIELDu, natož srdcové Infinity sáze... ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dojmy - Další Marvel seriál a to je náš oblíbený Loki. První díl jde krásným tempem a těch 50 minut vám uběhne opravdu rychle. Jediné minus, co mi vadilo u prvního dílu byli až moc umělé scény. Třeba příkladem je písečná lokace na začátku, já vám nevím, ale mě tam ten Loki byl strašně daný uměle, ale je možný, že to takhle můžu vnímat jen já. Příběh, Efekty, Postavy, Easter Eggy Topovka! Celkové hodnocení - 85% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sorry, ale taková pecka to zase není. V polovině epizody jsem zvažoval i odpad. Prakticky neustále se žvaní o nesmyslech a koncept TVA vyvolává víc otázek než by bylo zdrávo. Za extra povedené považuji vsuvku o D.B. Cooperovi. Paradoxem je, že nejzábavnější moment je zároveň tím nejvíc zbytečným (pro děj epizody i čehokoliv co z MCU známe). Kdyby o tomto byl celý seriál (jak Loki vstupoval do dějin světa), byla by to pecka. A potenciál takřka nekonečný (mohl způsobit třeba výbuch v Černobylu, pád Hindenburgu, potopení Titaniku… prostě promarněný potenciál). ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím průměr. Různé verze strážců času už tu byli několikrát a tato zatím nevypadá nijak originálně. Loki už po těch všech filmech nepotřebuje brousit charakter dalšími a dalšími proslovy a tady toho kecani bylo celkem až zbytečně moc. Vypadá to zatím lépe než F+WS, ale ke kvalitě WandaVision to má zatím hodně daleko. 65% ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mi vadily ty počáteční vynucené fórky, které k Lokimu IMHO tak moc nepatří. Není to Joker, a to ani ve filmu ani v komiksech. Vážnější tón, do kterého se přepne v druhé polovině, svědčí seriálu mnohem více, a tak doufám, že v něm bude pokračovat. Líbí se mi i chemie mezi Hiddlestonem a Wilsonem, očividně si sedli, což je dobrý začátek. Ta (skoro) hodina utekla neuvěřitelně rychle a byrokratické prostředí je příjemným oživením. Glorius. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (13)

  • Nápis na obojku, který dostane Loki (Tom Hiddleston) v TVA, nese nápis: „Nebezpečná časová odchylka, zůstaňte ve střehu.“ (NiWi)
  • Ve scéně, kdy Loki (Tom Hiddleston) otevře šuplík s kameny nekonečna, si můžeme všimnout, že jeden chybí, konkrétně žlutý mind stone. V titulcích ho můžeme zahlédnout jako těžítko na stole. (kebabvchlebu)

Reklama

Reklama