Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu se Loki ocitá před soudem Temporálně Variační Agentury. (Disney+)

Recenze (75)

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tu. Je to tu a ja vôbec nie som sklamaný, práve naopak, som príjemne prekvapený. Za prvé musím podotknúť, že herci hrajú skvelo, Owena Wilsona milujem a Tom Hiddleston si to tiež dosť dáva. Tiež sa mi páči, že sa nám konečne navrátil starý Loki, tak ako ho poznáme z jednotiek Avengers a Thora. Táto verzia Lokiho mi fakt sadne (možno je to jediná verzia Lokiho, ktorú mám rád), v Thorovi 3 už mi prišiel ako taký meme materiál. Chválim aj dobré spracovanie, ktoré sa pozitívne líši od klasických Marveloviek a ukazuje nám, že MCU dostane konečne kvalitný seriál. Som zvedavý, čo nám prinesie nasledujúcich 5 epizód. 9/10 ()

Swannie 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý začiatok. Sedelo mi vyváženie vtipných scén s tými vážnejšími až emotívnejšími, akciu osobne príliš nepotrebujem. Absolútne milujem filmy a seriály, s ktorými sa narába s časom, takže to je u mňa vždy veľké plus. Hiddleston a Wilson sú osobitne aj spolu výborní, takisto sa mi veľmi páči vizuál seriálu a to, že sa zrejme Marvel opäť bude s divákmi kinematograficky trochu pohrávať - menej než pri WandaVision a zrejme viac, než pri The Falcon and the Winter Soldier. Piatu hviezdičku dávam za úžasnú hudbu a záverečné titulky - vďaka nim som si tú epizódu pozrela rovno dvakrát. V každom prípade sa nechcem tešiť príliš skoro a som zvedavá, ako sa bude seriál vyvíjať ďalej. Či pôjdu ambicióznejšou cestou ako WandaVision, alebo ostanú tradične marvelácky. ()

Reklama

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

Doctor Who, Stopařův průvodce po galaxii, Rick a Morty se špetkou Brazilu a Fincherova Sedm s ozvěnou Červeného trpaslíka. Loki si půjčuje hodně a vše zdárně míchá v premisu, která pravověrné fanoušky MCU nadchne a všechny ostatní, kteří mají alespoň trochu o tomhle vesmíru ponětí, minimálně zaujme. Marvel ve svém třetím seriálu opět mění žánr a opět se zdá, že půjde o krapet mysterióznější zážitek ve stylu WandaVision než o akční průměr jménem Falcon a Winter Solider. ()

Welulu 

všechny recenze uživatele

Z dosavadní trojice seriálových marvelovek se Loki může pochlubit zatím nejsilnějším startem. Nejen to, z hlediska konceptu by měl potenciál obstát i jako samostatný seriál (mimo mcu kolébku) vypořádavající se se slibnou (nejen) sci-fi tématikou a zápletkou. Zajímavé audiovizuální volby a zpracování. Pokud se podaří udržet nasazenou laťku, jednalo by se o jeden z nejzajímavějších počinů za uplynulý rok. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mi vadily ty počáteční vynucené fórky, které k Lokimu IMHO tak moc nepatří. Není to Joker, a to ani ve filmu ani v komiksech. Vážnější tón, do kterého se přepne v druhé polovině, svědčí seriálu mnohem více, a tak doufám, že v něm bude pokračovat. Líbí se mi i chemie mezi Hiddlestonem a Wilsonem, očividně si sedli, což je dobrý začátek. Ta (skoro) hodina utekla neuvěřitelně rychle a byrokratické prostředí je příjemným oživením. Glorius. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (13)

  • Loki (Tom Hiddleston) v jedné scéně vystupuje jako D. B. Cooper. Jedná se o skutečného člověka, který unesl letadlo 24. listopadu 1971 v USA, získal výkupné a vyskočil z letadla za letu. (Kubaaa97)
  • Vzhled TVA byl inspirován stereotypními vládními kanceláři ze 60. a 70. let. TVA též používá stejně zastarale vypadající technologii, od přístrojů po papíry či vzhled budov a místností. (NiWi)
  • Nápis na obojku, který dostane Loki (Tom Hiddleston) v TVA, nese nápis: „Nebezpečná časová odchylka, zůstaňte ve střehu.“ (NiWi)

Reklama

Reklama