Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco Mobius a lovkyně B-15 pátrají po Lokim a Sylvii, v TVA zavládnou nervozita a paranoia. (Disney+)

Recenze (56)

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší epizoda celé série a zároveň její předčasný emocionální vrchol, vlastně několik emociálních vrcholů za sebou. Loki to tentokrát schytává ze všech stran a navíc ještě zjistil, že má taky srdce. Většina postav dělá důležitá rozhodnutí a dočkáme se tak zásadních odhalení ohledně agentury. A konečně je tu finální bitka, která má smysl a grády. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hahaha! Co se týče událostí, tak tato epizoda vysoce převyšuje celé všechny dosavadní marvelovské série. A tím myslím že tato jedna vydá za obsah celých seriálů. Škoda jen poslední nízkotučné bitky. To bylo trochu těžkopádné. Ale jinak je úžasné jak se toho tvůrci nebáli a vcelku suše ...tadadam spoiler nebude. Samozřejmě se pracuje s časem, teoreticky se dá vše vyresetovat, ale pořád to bylo nečekané a funkční. Neumím si představit, že by teď někdo nebyl zvědavý na následující dvě epizody. PS: po dopsání komentu jsem zjistil, že je tam potitulková scéna...kraťoučká, ale výstižná. ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chybí mi tu možnost dát půl hvězdičky, protože tenhle díl si zaslouží tak 3+1/2. Sám o sobě není vůbec špatný, bohužel jde znát, že se tvůrci snažili do 50 minut narvat, co se dalo, když tedy předchozí díl museli obětovat pindání se Sylvií. Takže sice je tu nášup zajímavých událostí a informací, ale tedy střih je tu přímo zrůdný. Zrovna když si řeknete, tak jak tohle dopadne? Střih! A už to nějak dopadlo, tady máte výsledek. Jak se tam dostanou? Střih, už tam jsou. Hodně jde vidět lazy-writing a teda ty bojové scény... viděl je někdo než to pustili na obrazovky? Tak jako tak Mobius je zase zpět, což dílu velmi prospělo, Sylvie je trochu bokem, takže dobrý a Hiddleston trochu zkrotl, takže už to celkem šlape narozdíl od předchozího dílu. Je tu tedy hodně zvratů, některé očekávané, některé méně, také se tu ukáže stará známá tvář. Závěr je tak trochu dýka do zad, ale naštěstí je tu potitulková scéna, díky které si řada diváku oddychne. Zlepšení nastalo, ale tenhle seriál by si vážně zasloužil více dílů... ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně epizoda, která dokázala vyvolat nějaké emoce, přinesla nečekané situace a trošku překvapila a navnadila. Byl bych ale mnohem raději, kdyby se místo časových hrátek řešilo multiverzum. Právě ta různorodá škála Lokiho je prozatím to nejzajímavější na celém seriálu. Nepotřebuju přidávat další verze hrátek s časem. Ano, seriál spojuje obě možnosti, ale stačily by mi jen alternativní reality. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi koukám na jiný seriál než ostatní, protože nejlepší epizoda série se tu hromadně pomlouvá a tohle vyzdvihuje. Epizoda je přinejmenším průměrná, jen o něco méně užvaněná. Příjemné je propojení s Thorem (myšleno filmem). Jinak je děj dost na vodě. Jakmile došlo na “mazání” klíčových postav, bylo jasné, že něco smrdí. Pozn.: jak to že zaměstnanci TVA (varianti) nestárnou a hledaní (také varianti) ano? ()

Galerie (13)

Zajímavosti (12)

  • Píseň na konci je anglický cover písně „Hymne a l'amour“ od francouzské zpěvačky Édith Piaf. (Kubaaa97)
  • Scéna s Lokim (Tom Hiddleston) a Sif (Jaimie Alexander) má základ ve skutečné norské legendě, ve které Loki odstřihne Sif kus vlasů stejně jako v seriálu. Tato událost přivede Thora na výpravu za zjištěním pachatele a ve výsledku vede ke vzniku jeho kladiva Mjölniru. (NiWi)
  • Způsob, jakým byla mezititulková scéna natočena, byl inspirován scénou z filmu Avengers (2012), kde na Lokiho shlíží sjednocení Avengers poté, co ho Hulk omlátí o podlahu. (MiniMinion)

Reklama

Reklama