Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco Mobius a lovkyně B-15 pátrají po Lokim a Sylvii, v TVA zavládnou nervozita a paranoia. (Disney+)

Recenze (56)

Dr_Virus12 

všechny recenze uživatele

Seriál se rozjel celkem solidně, ale řekl bych, že to byl až tento díl, který většinu fanoušků utvrdil v tom, že dostanou pořádnou nálož až absurdních story plotů. Závěrečná scéna toho byla příkladem. A myslím, že je to opravdu dobře. Jelikož je to něco co jsem doufal, že Marvel udělá už dávno. Nejblíže se tomu přiblížil Thor Ragnarok s jeho příběhem, který byl v jistých částech lehce absurdní a mnoho lidí si ho proto zalíbilo, jakoby převedl absurdnost a komičnost komiksů přímo do světa filmů. Samozřejmě se to asi nehodí vždy, ale je opravdu skvělé vidět, když tohle filmy udělají, a i když se řeší nějaký seriózní problém, tak dokáží sem tam přidat něco právě takového, co by se mohlo stát snad jen v komiksech. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hahaha! Co se týče událostí, tak tato epizoda vysoce převyšuje celé všechny dosavadní marvelovské série. A tím myslím že tato jedna vydá za obsah celých seriálů. Škoda jen poslední nízkotučné bitky. To bylo trochu těžkopádné. Ale jinak je úžasné jak se toho tvůrci nebáli a vcelku suše ...tadadam spoiler nebude. Samozřejmě se pracuje s časem, teoreticky se dá vše vyresetovat, ale pořád to bylo nečekané a funkční. Neumím si představit, že by teď někdo nebyl zvědavý na následující dvě epizody. PS: po dopsání komentu jsem zjistil, že je tam potitulková scéna...kraťoučká, ale výstižná. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi koukám na jiný seriál než ostatní, protože nejlepší epizoda série se tu hromadně pomlouvá a tohle vyzdvihuje. Epizoda je přinejmenším průměrná, jen o něco méně užvaněná. Příjemné je propojení s Thorem (myšleno filmem). Jinak je děj dost na vodě. Jakmile došlo na “mazání” klíčových postav, bylo jasné, že něco smrdí. Pozn.: jak to že zaměstnanci TVA (varianti) nestárnou a hledaní (také varianti) ano? ()

SamVimes

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po epizodě soustředěné na Lokiho a Sylvii a odehrávající se v terénu, se tentokrát přesouváme zpátky do útrob centrály TVA a na scénu se vrací Wilsonův agent Mobius a jeho šéfová Ravonna Renslayer. Parťáctví mezi Lokim a Mobiem skončilo ještě rychleji než začalo, a tak je Asgarďan provizorně uvržen do malé časové smyčky, kde jej hostující Jamie Alexander jako lady Sif trestá za ustřižené vlasy. Mimochodem, další hezká připomínka kořenů ve skandinávských mýtech. Mobius má mezitím čas přemýšlet o tom, co mu Loki řekl a kdo všechno mu lže. Celá epizoda nabízí hned několik (nejméně pět) emocionálně silných momentů. Jednou je Loki přinucen zahodit nonšalantní poker face a vyložit karty na stůl, podruhé už ani neskrývá své upřímné rozrušení, jindy pak Wunmi Mosaku dodává nečekanou lidskost své dříve nepříliš sympatické postavě Hunter B-15. Je přiléhavé, že v seriálu o bohu falše většina těchto momentů tak či onak vychází ze lži, nic jim to však neubírá na působivosti, pokud té lži postavy věří. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Is this what hope looks like? Kdo by to čekal, že právě čtvrtá epizoda konečně! nakopne Lokiho do sedla. Já rozhodně ne, zejména po třech scenáristických kiksech. Tento díl měl ale konečně kvalitu, napětí, slušnou akci a v neposlední řadě dával smysl. Událo se zde mnoho zvratů, od menších až po ten největší, který nejspíš budu ještě chvíli rozdýchávat. Velký palec nahoru a poprvé od začátku minisérie se actually těším na další díl. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (12)

  • Evidenční číslo Ravonny Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) je A-23. Číslo odkazuje na komiks „Avengers Issue #23“. Právě v tomto čísle byla Ravonna poprvé zmíněna. (vobed)
  • Píseň na konci je anglický cover písně „Hymne a l'amour“ od francouzské zpěvačky Édith Piaf. (Kubaaa97)
  • V potitulkové scéně si můžeme povšimnout napůl zřícený Stark Tower z filmu The Avengers (2012). (vobed)

Reklama

Reklama