Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki se snaží uniknout z pustého očistce zvaného Prázdno, kde potkává různé Varianty sebe samotného. (Disney+)

Recenze (45)

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Glorious purpose! Nejemocionálnější a vizuálně nejpodmanivější epizoda. Všechno se začíná připravovat na grandiózní finále. Postapokylptický konec časů je něco, co mi evokuje hodně třetího Harryho Pottera, celá ta temná atmosféra tomu odpvídá. Hlavní potvora je solidní monstrum a Lokiové byli všichni zábavní. Kid Loki se stal badass třemi slovy I KILLED THOR. Richard Grant byl úžasný v téhle epizodě a vidět celý Asgard podruhé zničený obří nestůvorou bylo emocionální. Líbí se mi trojice Mobius, Loki a Sylvie. Jenom snad každý může nadávat na teorie, ale Marvel prostě připravuje past jako svině. Snad to tedy finála dopadne lépe než u WV. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda tak, že přibyly další desítky otázek a jediné co jsme se dozvěděly je to, že dezintegraci Vás to vyvrhne kamsi kde na Vás bude útočit jakýsi mrak. Ten mrak Vás může ´´zabít,, nebo ne. Jelikož to byl předposlední díl tak začínám mít obavu, že většinu otázek nám nikdo nezodpoví. Plusové body za  ty 4 respektive 6 Loki (pokud počítám i Sylvii jestli to teda je Loki což stále nevíme)  za narážku na Philadelfský experiment a Throga. Uvidíme jak to zakončí. 80 procent ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý díl, který nabízí hodně easter eggů a dojde tak trochu k protnutí s komiksovým světem. Některé momenty mi přišly trapné a zase je to hodně děr ve scénáři. Znáte to, tři lidi zmizí v různých z různých míst, ocitnou se v rozsáhlém světě, ale naštěstí se během 5 minut hned potkají? Jo tak přesně to mi tu docela vadilo. A také to neustále poskakování (MCU) Lokiho kolem a trapné odlákávání pozornosti hlavní bestie. Haloo Loki, víš že ses kdysi uměl zduplikovat a tím bys skvěle zmátl nepřítele? Aha, už nevíš, ted umíš vyčarovat jen deku..tak jo. Ale docela jsem si užila moment Classic Lokiho, ale ten docení asi jen čtenáři komiksu. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Loki pred bránami ničoty zisťuje, že nie je zďaleka tá najhoršia verzia samého seba, v jednom univerze je dokonca krokodíl. Na centrále TVA zatiaľ Loki v ženskej podobe hľadá zdroj moci TVA a odhaliť tak jej tajomstvá. Prevedenie: Minulou časťou už definitívne skončila detektívna atmosféra, ktorá mi tak imponovala ale na druhej strane tu je o dosť viac vtipu a celkom ma zaujíma aj to, kto za tým celým stojí. 90% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je jasné, že nešlo udržet tempo z minula, nicméně na můj vkus se až moc zpomalilo. Čekal jsem, že v Prázdnotě se toho odehraje více a vše bude mít větší význam. Díl byl v podstatě z větší části výplňkový, na druhou stranu to dost vynahrazují stále výborné herecké výkony a taktéž lze pochválit hudbu. Ta byla famózní. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (20)

  • V epizodě se objeví Throg. V komiksech se jedná Simona Waltersona, člověka, který byl proklet v žábu a později získal Thorovy schopnosti, a dokonce i mini verzi Mjolniru, Frogjolnir. V tomto seriálu se však spíše jedná o variantu Thora. Hlas mu dokonce propůjčil sám představitel Thora Chris Hemsworth. Režisérka Kate Herron také potvrdila, že se nejedná o starší nahrávky, nýbrž že je Hemsworth nahrál speciálně pro tuto epizodu. (MiniMinion)
  • Dětská verze Lokiho (Jack Veal) předává našemu Lokimu prastarou čepel zvanou „Laevatinn“, což v norštině znamená „Poškozující větvička“. Čepel pochází z norské mytologie a je potřeba k zabití kosmické bytosti. (NiWi)
  • V zemi si můžeme všimnout zakopané nádoby, ve které je uvězněna žába, vypadající jako Thor. Jedná se o easter egg na komiks, kde Loki proměnil Thora na žábu, který pak vedl válku po boku žab proti krysám v Central Parku. (kebabvchlebu)

Reklama

Reklama