Reklama

Reklama

V zajetí

Trailer 2

Mateřské lásce se nedá uniknout. Z bezpečného přístavu lásky se ale někdy může stát smrtící hrozba, mladá dívka Chloe o tom ví své. Je na vozíku a vyrůstá o samotě v úplné izolaci jen se svou milující maminkou. Jejich vztah a život se můžou zdát zvláštní, možná až zneklidňující, nikdo ale nemůže upřít mámě nekonečnou snahu chránit svou dceru, starat se o ni do roztrhání těla a pro její vlastní dobro ji mít stále pod dohledem. Chloe má řadu zdravotních problémů, potřebuje péči a s oddanou mámou tvoří sehranou dvojici. Když se v sedmnácti chystá na vysokou, začne objevovat tajemství, která jsou stále děsivější. Místo odpovědí na otázky se od mámy dočká jen dalších omezení. Chloe je připoutána ke svému vozíku, z ocelově pevného mateřského objetí musí ale za každou cenu utéct. Odpovědi jsou totiž strašnější, než si dovedla představit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (228)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá kingovka, která ale není od Kinga. Film je napínavý a výkony spolehlivě skvělé Sarah Paulson i debutující Kiery Allen se na tom podílejí stejně jako svižný scénář bez místa pro nudu nebo režie, která nepotřebuje opulentní záběry a z minima těží maximum třeba "jen" díky tomu, že nám ukáže důležitou věc o pár vteřin později než hlavní hrdince. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

V zajetí je velmi působivým thrillerem, který bych jinak hodnotil slušnými třemi hvězdami. Témat člověka posednutým jiným člověkem vzniklo už mnoho a scénář tohoto nijak nevybočuje z řady. Něco navíc však tento film má, a to je obsazení. Jak Sarah Paulson, tak Kiera Allen jsou skvělé a povyšují celek o příčku výše. Zejména moje oblíbenkyně Sarah byla opět úžasná. Když k tomu přičtu velmi kvalitně pozvolné dávkování napětí a pár scén, které mi určitě aspoň na chvíli utkví v paměti (část s internetem a závěr mezi ně patří), tak se tento thriller řadí mezi to lepší, co tento žánr poskytuje. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Trailer popravdě navnadil na daleko více strhující snímek! Čekal jsem v tomto ohledu jednoduše podívanou, která se od začátku do konce nezastaví ani na minutu. Ale skutek utek! Neberte mě špatně, vůbec se nejedná o špatný film, ale....Sarah Paulson se do role matky hodila. Role přímo ušitá na míru! I Kiera Allen coby její dcera předvedla solidní výkon. Nejvíce mi utkvěla v hlavě scéna z nemocnice s tím povedeným plot twistem, ten jsem fakt nečekal. Jinak spíše průměrnější zážitek (aspoň ten konec za něco stál). Chaganty by se možná měl držet radši filmů na bázi Pátraní (tam se totiž pohybuje jako ryba ve vodě). Za mě dávám 6/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $3,207,375▐ Režisér Aneesh Chaganty sa začína dobre profilovať, len tak ďalej. Začína mi pripomínať Shyamalana. Sarah Paulson zas začína byť riadnou "filmovou" mrchou. Výborne vygradovaný taký skoro komorný thriller. /75%/ ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Jako 50-minutová epizoda seriálu “Zlé matky” by bylo Run užitečnější. Na celovečerní film mu naprosto chybí úvodní představení postav a jejich původně zdravého vztahu matka/dcera. Rovnou se začíná podezřeními a oslabováním důvěry. Psychologicky tak film funguje bídně, kupředu ho tahají pouze napínavé scény podle klasických žánrových šablon. Nenudí, ale potenciál ani zdaleka nenaplňuje. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (16)

  • Lék Trigoxin, se kterým se ve filmu setkáváme, ve skutečnosti neexistuje. Avšak stejné účinky, které má mít tento medikament, má lék s názvem Digoxin. (Kejf.)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Telefonní automat uvádějící jako příklad uvedení lokace městečko „Derry, Maine“ je odkazem na román a film To (2017) autora Stephena Kinga, kde se příběh vraždícího klauna Pennywise odehrává. (MatyM)

Reklama

Reklama