Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po mnoha sklizních... Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Pro Kláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkává s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne do návštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního syna Kubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou mají sami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Klára navíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký)... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (251)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Tretia časť bobulí pokračuje v línii vyznačenej už prvým dielom, a síce nenáročná, ale zato idylická zábava u ktorej môžete vypnúť a nechať sa unášať. Práve pohodová atmosféra je to čo je u celej trilógie nenahraditeľné a u mňa osobne je dojem ovplyvnený aj nádherným prostredím Pálavy, ktoré som mnohokrát navštívil. Zápletka je jednoduchá a peripetie tiež nestoja za veľa, v konečnom dôsledku mňa ale film svojím spôsobom bavil a rozhodne podľa mňa nepatrí do podpriemeru. Trápnych vtipov je tu málo, herecké obsadenie v rámci možností šlape skvelé a mladičká Lumíra Přichystalová je tu veľmi príjemným prekvapením. Najsilnejšie sú tu ale jednoznačne monológy Václava Postráneckého. Takže vo výsledku podľa mňa stojí za to film vidieť. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím nejzajímavější Bobule. Hlavní postavy mají konečně skutečné problémy. I když jsem samozřejmě tušil, že všechno dopadne nakonec dobře, přesto jsem byl příjemně překvapen jakou řemeslnou kvalitou je tento výlet na Jižní Moravu natočen. Lukáš Langmajer je zde navíc poprvé v sérii v pohodě snesitelný. 65% ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Naprosto bezdějový film. Nic se v něm neděje, pokud čekáte, že něco přijde, tak nepřijde. Věřím, že si herci užili, dobře se najedli, napili a bylo jim dobře na duši. A nemuseli toho zase tolik předvést. Paradoxně mi nevadí, že jsem třetí díl viděl, kamera fajn, hudba fajn, mí oblíbení herci, i když hrají v blbosti a ústřední písnička, na niž jsem čekal celou stopáž. Posledních deset minut bylo nejlepších. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Stále méně nápaditá letní resp. podzimní romance z vinohradu. Všechno už plnou vahou stojí na pitvoření Lukáše Langmajera, svou chvíli si vybere i Braňo Deák. Povedli si obě filmové děti (Anna Krejčířová je přirozenější než Šimon Klacl) a nikdo si asi nebude stěžovat ani na Lumíru Přichystalovou). A je to dost smutné, kvůli Postráneckému. 4B už prosím ne. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas se i v rámci českého mainstreamu urodí film, co není úplně k nepřežití a k tomuto se u mě série Bobulí určitě řadí. Jedná se sice o patrně o nejslabší díl (musel bych si po letech zopakovat dvojku) s předvídatelnou zápletkou a černobílými charaktery, ovšem má své feel good momenty, jež vás po skončení na chvilku zvládnou přesvědčit, že jste svoje těžce vydělané chechtáky za časů korony neutratili úplně zbytečně. Jen tu Terezu Voříškovou nám vyměnili za toho času těhotnou a nemístně nabalovanou Terezu Ramba (existují umělecká jména). PS : Karel Roden je ve filmu 2 sekundy, Marian Roden 2 minuty. PPS : Češi vážně neumí product placement a nikdy se to nenaučí...lehký nadprůměr...6/10...[30.6.2020_Letní kino_Klatovy] ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Když Honza (Kryštof Hádek) na začátku filmu přijede domů, tak si dá skleničku vody. V jednom záběru má ve sklenici mátu a citron a v dalším má jenom čistou vodu. (Luky.Konicek)
  • Kvůli epidemii koronaviru byla zrušena slavnostní premiéra filmu, která se měla konat 12. března 2020. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Tereza Ramba původně ve filmu nechtěla hrát, ale po přečtení scénaře změnila názor. (Duoscop)

Související novinky

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama