foto

Radim Novák

  • nar. 11.5.1968 (52 let)
    Šumperk, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 3Bobule
2011 Tchyně a uzený (TV film)
2009 2Bobule
Muži v říji
2008 Bobule
Na rozchodnou (TV film)
2007 Vratné lahve

TV seriály

2021 Hlava Medúzy (TV seriál)
Smrt na zámku (E03)
Slunečná (TV seriál)
Úkoly tisíce a jedné noci (S02E48)
Komu prší štěstí (S02E43)
Tátova kaplička (S02E40)
další epizody (4)
2020 Slunečná (TV seriál)
Mediální hvězda (S02E33)
Popelka v praxi (S02E32)
Mafiánská konkubína (S02E30)
další epizody (31)
2019 Linka (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Krejzovi (TV seriál)
Seznamte se, prosím (S02E23)
Nejhezčí dárek (S02E19)
Ztracená hrdinka (S02E16)
další epizody (19)
Modrý kód (TV seriál)
Životní krok (S03E69)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Alkoholik a cesta ke hvězdám (S01E30)
Kdo je tady blázen? (S01E21)
Jak najít čichotupce (S01E11)
další epizody (5)
Dáma a Král (TV seriál)
Tóny smrti (S02E02)
Specialisté (TV seriál)
Cena za pravdu (S03E08)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nečekané nabídky (S05E48)
Konec starého policajta (S05E34)
Selhání srdce (S05E30)
další epizody (12)
2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Rodinná záležitost (E08)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (S01E12)
Udavač (S01E11)
Padělek (S01E07)
další epizody (4)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Slzy (S04E34)
Ukradený hotel (S04E33)
Z deníků neúspěšných (S04E32)
další epizody (30)
Přístav (TV seriál)
Hon na lišku (S04E17)
Jedno tělo, jedna duše (S04E12)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Pánská jízda (S02E08)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
První společná noc (S02E23)
Nové auto (S02E21)
Je čas skončit (S02E10)
další epizody (13)
Přístav (TV seriál)
Tři bratři (S03E13)
Kde je bugina? (S03E06)
Vítání jara (S03E02)
další epizody (12)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Přístav (TV seriál)
Had na prsou (S01E30)
Bursíkovy brikety (S01E29)
Díky, Terezo (S01E20)
další epizody (8)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Je to jen sen (S11E04)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)
Vinaři (TV seriál)
Hody (S01E16)
Derby (S01E15)
Lovecká sezona (S01E14)
další epizody (16)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Tajemství kozího chlívku (S03E30)
V týlu nepřítele (S03E28)
Malé velké bílé lži (S03E22)
další epizody (14)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
Lidi umí překvapit (S01E30)
Plány zlé a ještě horší (S01E27)
další epizody (5)
České století (TV seriál)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
2012 Helena (TV seriál)
Oko bere (S02E04)
Sázka (S01E04)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Poslání (E06)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Někdo musí být první (S04E14)
Proč být na světě rád (S03E81)
2006 Letiště (TV seriál)
2003 Četnické humoresky (TV seriál)
Ochotníci (S02E04)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Kančí les

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Kančí les