foto

Radim Novák

  • nar. 21.12.1970 (46 let)
    Havířov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Tchyně a uzený (TV film)
2009 Muži v říji
2Bobule
2008 Bobule
Na rozchodnou (TV film)
2007 Vratné lahve
1991 Slunce, seno, erotika

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
Udavač (E11)
Padělek (E07)
další epizody (4)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Rodinná záležitost (E08)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Velké finále (S03E18)
Vietnamská válka (S03E17)
Veruna se stěhuje (S03E16)
další epizody (8)
Přístav (TV seriál)
Jedno tělo, jedna duše (S04E12)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
První společná noc (S02E23)
Nové auto (S02E21)
Je čas skončit (S02E10)
další epizody (13)
Přístav (TV seriál)
Tři bratři (S03E13)
Kde je bugina? (S03E06)
Vítání jara (S03E02)
další epizody (12)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Přístav (TV seriál)
Had na prsou (S01E30)
Bursíkovy brikety (S01E29)
Díky, Terezo (S01E20)
další epizody (8)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Je to jen sen (S11E04)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)
Vinaři (TV seriál)
Hody (S01E16)
Derby (S01E15)
Lovecká sezona (S01E14)
další epizody (16)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Tajemství kozího chlívku (S03E30)
V týlu nepřítele (S03E28)
Malé velké bílé lži (S03E22)
další epizody (14)
2013 České století (TV seriál)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
Lidi umí překvapit (S01E30)
Plány zlé a ještě horší (S01E27)
další epizody (5)
2012 Helena (TV seriál)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ochotníci (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace