Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice vražedných maniaků se vydává na krvavou pouť, během níž likvidují vše živé, co se jim postaví do cesty! Nechybí ani pořádná dávka černého humoru v pekelně zábavné historce, vyprávěné odcouzencem na elektrickém křesle. (oficiální text distributora)

Recenze (44)

vincchuppo 

všechny recenze uživatele

Co nedovedou napsat bratři Coenové se Samem Raimim. Páni! Tahle absolutně trhlá komedie je naprosto geniální! Je brutální a plná prvotřídního násilí! Je plná sentimentálních výjevů! Je nabušená svižnou akcí! A hlavně senzačními fóry! A co mě osobně zaujalo nejvíce, je Raimiovský způsob vizuálního zfilmování. Pro mě to byla barevná, efektová a kamerová jízda po úžasné horské dráze, jež vedla vražednou ulicí kdesi v USA. Černý humor, ale ne ten suchý anglický, byl to ten hutný a oslizlý americký. Navíc vkusně neukazoval hektolitry krve a tuny zlomených kostí. Bavil jsem se dámy a pánové vyjímečně! Přesto si nemyslím, že by to byl šálek kafe pro každého. Ale věřím, že si snímek sfé fanoušky našel. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Sam Raimi v letech, kdy si jako režisér hrál s každým detailem jako malé dítě na pískovišti a bratři Coenové na počátku své pisatelské kariéry vytvářejí ďábelský koktejl, který si určitě spousta lidí objedná, ale myslím si, že každému asi nezachutná, protože se jedná o docela šílený film, který má skvělou formu. Raimi si hraje s kulisami, se světlem a stínem a vypravěčské postupy střídá s rychlostí kulometné palby. Jenže scénář od mých oblíbených Coenů tady působí jako koule na Raimiho noze, která mu zabránila vytvořit dobrý film. Takhle je to všechno ukřičené a plné groteskního humoru, který moc nefunguje. Sice jsem se párkrát zasmál, ale o nějaké skvělé zábavě mluvit nemůžu. Přesto musím dát 3* za skvělého Campbella, povedenou kameru a Raimiho režii. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jeden z najmenej zarábajúcich filmov v Hollywoode toho obdobia ( a vlastne doteraz ), sa stala táto slapsticková komédia, do ktorej dávali nádeje nielen producenti, štúdio a samotný režisér, ale patrne aj diváci, ktorých tento výsledok akosi nenadchol. A pritom je to tak jednoduchý a vtipný príbeh, ktorý nepotrebuje k sledovaniu filozofický slovník, ale len odvahu vypnúť intelekt v mozgu a zapnúť podvedomú zábavnosť na maximum. ()

Ed2 

všechny recenze uživatele

Tradiční filmařské postupy, ale při tom pořádně trhlá podívaná, slapstickové gagy a Bruce Cambell. Crimewave byla sice komerčním propadákem, ale kdo se nenechá odradit, je odměněn příjemnou hororovou komedií s vtipnými hláškami a sympatickým duem nájemných zabijáků / deratizátorů - "We kill all sizes." :-) . ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Možná až zbytečně ulítlá a přeplácaná komedie od tvurce legendárního Evil dead.Spousta vážně vtipných momentů,ale tak zbytečně zmateně přecplácaných přes sebe,že vás to po pulce celkem dost nudí.Potěšila mě role Paul L. Smitha(pro mě už nadobrou Šimona:) ) a samozřemě mého oblíbence B.Campbella,ikdyž jen ve vedlejší roli. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (fisus)

Reklama

Reklama