Reklama

Reklama

Epizody(8)

Život rodiny se obrátí naruby, když je syn obviněný z vraždy spolužáka. V dramatickém thrilleru z právnického prostředí, adaptaci bestselleru Williama Landaye. (Apple TV+)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (8)

Pilotní díl (2020) (E01) 

Oznámení, že se i Apple pustí do vlastní seriálové tvorby mi kdysi přišlo ještě možná směšnější než dávné zvěsti o práci na vlastní sérii aut. Ovšem po pomalém rozjezdu na projektech, které mě moc nelákají (See), se AppleTV+ najednou vyhouplo do kvalitních výšin skvěle napsaným a atraktivně obsazeným soudním dramatem, kde už samotný pilot signalizuje parádní podívanou. ()

Všechno je v pohodě (2020) (E02) 

Vážně jsem nepočítal s tím, jak efektivní jízdu z mnou tak oblíbeného "soudního" prostředí dokáže Apple vyprodukovat. Je také nutno zmínit, jak se Chris v průběhu působení v MCU vypiloval do herecké špičky současnosti. S ním bych teď vydržel koukat na jakýkoli obsah klidně týden v kuse. ()

Kamenné výrazy (2020) (E03) 

Michelle Dockery jsem neznal až do letošních Gentlemanů a třebaže tam se mi moc nepozdávala, tak tady se mi dost líbí jak ona sama, tak i její herecký výkon. O Chrisově nekonečném charismatu se ani nemusím zmiňovat! ()

Následky škod (2020) (E04) 

Co je sakra lepší než dramata ze soudního prostředí?! Pro mě vlajková loď prozatím streamovacího batolete Apple TV+. ()

Návštěva (2020) (E05) 

Napětí houstne, trpělivost graduje a správný fanda, který už ani nepočítá s happyendem jen očekává, jaká přítěž se dostaví příště. J.K. Simmons okamžitě signalizuje svou nejlepší postavu od původního Spider-Mana. ()

Zbožné přání (2020) (E06) 

Právničina mi v reálném životě přijde jako hodně ožehavé prostředí, ve kterém se doufám v životě nebudu muset pohybovat. V té filmové a seriálové sféře ale představuje něco tak poutavého, že za tu hodinku neodvrátíte oči od obrazovky. ()

Jób (2020) (E07) 

Předposlední epizoda se drží standardu, který už před nějakým časem stanovili seriáloví velikáni jako Game of Thrones, kdy se nejvíce událostí semlelo právě jeden díl před samotným finále. V Defending Jacob se i dle zdejšího hodnocení jede na 120 % a jeden perfektní dialog (či monolog) střídá druhý. Takhle se dneska točí kvalitní televizní tvorba! ()

Poté (2020) (E08) 

I když jsem si celý seriál nemálo oblíbil a zvýšil jsem svůj zájem o další projekty Apple TV+, tak musím přiznat, že mě samotný závěr tohoto projektu nezaujal natolik, jak na něj postupně "navnazoval" průběh předešlých částí. Pár záležitostí se už podařilo trochu překombinovat, jinak jsem ale především herecké výkony žral do poslední minuty a okamžitě chci další obdobně kvalitní záležitost nejen s panem Evansem. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama