Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době útoku na americkou ambasádu přijíždí do Hongkongu na dovolenou losangeleský detektiv James Carter. Jeho přítel, zdejší policejní inspektor Lee, se domnívá, že explozi má nejspíše na svědomí gang Rickyho Tana. Večer jdou společně do nočního podniku, který patří Tanovi. Zatímco Lee pátrá v zákulisí, Carter se dobře baví. Lee zahlédne v klubu obávanou gangsterku Hu Li. Pokusí se ji pronásledovat, ale žena unikne. Krátce nato se stává cílem útoku hongkongská policejní stanice. Lee se domnívá, že Carter zahynul v troskách. Ten se pustíl do pronásledování Rickyho Tana až k jachtě, kde se právě začíná večerní párty. Dostane se na palubu a seznámí se tam s Isabellou, milenkou amerického milionáře Reigna. Pak narazí na přítele, který na loď tajně pronikl. Jsou zajati a předvedeni před Tana. Chce, aby mu Lee pomohl opustit město, je však náhle zastřelen Hu Li. Rozzlobený policejní náčelník odvolá detektiva z vyšetřování a přikáže mu, aby Cartera dovezl na letiště a posadil do nejbližšího letadla směrem do Spojených států. Muži se dohodnou, že budou pokračovat v pátrání. Než se jim podaří případ uzavřít, čeká je ještě řada životu nebezpečných situací, nečekaných zvratů a překvapení. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Kaka 

všechny recenze uživatele

O sto procent méně akčnější a o sto procent více ukecanější. To věru není dobrá kombinace a když se k tomu přidají již poněkud vyčpělí a opotřebovaní hrdinové, kteří cedí naprosto stejné hlášky jako před pár lety, nesympatičtí hlavní záporáci a neslaně nemastně natočená akce, nevznikne z toho žádné veledílo. Potěší sympatická agentka tajná služby a několik otoček a chvatů hvězdy východu, ale jinak opravdu není důvod vidět tento film jednou, natožpak vícekrát. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Už je to dost dlouho, co jsem viděl první film, ale ono to vůbec nevadilo. Je to strašná slátanina, kde si tvůrci prostě mohli vymyslet kdekoli cokoliv a dva klauni by z toho jakkoli vyvázli ještě s humorem sobě vlastním. Když tedy pominu všechny ty akrobatický srandy na bambusech a provazech s dekoracema, tak netradičně tradiční bitky Jackie Chana stále baví a Tucker (ač nepatří mezi mé oblíbence) se dá zkousnout. Ale jestli zrovna tenhle film posloužil tvůrcům Gejši k objevení Zhang Ziyi, tak to teda potěš koště... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Tucker je idiot, který má plnou hubu rasismu. Jacki Chan je chudák, že s ním musí hrát. CITÁT - Už mě štvou ty tvoje kecy. Isabella ( Roselyn Sanchez ) je kočka. Rvačky Jackiho Chana jsou parádní a choreograficky perfektně sladěné. Film je sranda, ale Tuckerovi řeči někdy lezou na nervy. Závěrečné titulky jsou opět ve znamení nepovedených záběrů. ()

Bollek 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to i o trochu víc než jednička. Jackie Chan toho předvedl zase o trochu více, je tu víc povedených vtipů. 2 krásné holky. Ale Tucker má naprostou většinu hlášek stále hloupou a přijde mi, že už tím i Chana nakazil. Ale jako dvojici jim to docela dobře klape. Když se ve dvojce navíc Tucker naučil i bojovat, je už i něčím prospěšný. ()

Googlak 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarené akčné pokračovanie tejto podarenej dvojice, ... ešte by som povedal, že o trochu zábavnejšie ,ale zase užž to nemá taký dej ako predošlá časť, ... Duo Chan&Tucker šľape ako hodinky + dostali ma hlavne podarené hlášky Tuckera :-) (Tentokrát tě už nebudu šetřit jenom proto, že jsi ženská. Budu si představovat, že jsi chlap. Nádhernej chlap, s dokonalou figurou, se kterým bych šel do kina):-) ()

Galerie (86)

Zajímavosti (33)

  • Severoamerické tržby byly 226,1 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 347,3 mil. (NIRO)
  • V jednom rozhovoru Roselyn Sanchez (Isabella Molina) řekla, že Zhang Ziyi (Hu Li) se od ní chtěla učit anglicky, od čehož ji ovšem Sanchez odrazovala, aby kolegyně kromě angličtiny nepochytila i hispánský přízvuk. (SG-1)
  • Ke scéně, v níž Jackie Chan (Lee) a Chris Tucker (Carter) běží nazí po ulici, režiséra Bretta Ratnera inspirovala podobná scéna z filmu Agent z Hongkongu (2001), který Jackie natočil těsně před Křižovatkou smrti 2. Scéna byla natočena “naostro” a bez komparzu, filmaři totiž neměli povolení zablokovat provoz na ulici. (SG-1)

Reklama

Reklama