Reklama

Reklama

Western Stars

  • Česko Bruce Springsteen: Western Stars (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bruce Springsteen představuje své poslední album Western Stars s celou kapelou a orchestrem a je to opravdový filmový zážitek. Přijměte pozvání do jeho historické katedrály – téměř sto let staré stodoly a vychutnejte si všech 13 zbrusu nových písní. (Magic Box)

Recenze (20)

emma53 

všechny recenze uživatele

Šťastnou cestu i Tobě Brusi a než půjdeš dál, prosím řekni mně název tý poslední písničky. Chtěla bych být alespoň na chvilku v té velké stodole a poslouchat a poslouchat...…. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V New Jersey jsem měl holku, co mi zlomila srdce, roztrhala ho na kousíčky, pošlapala ho a poslala mi ho na dobírku zabalené v papíru." Bruce jsem měl vždycky rád a proto nerad vidím a slyším, že už začal bilancovat svůj život. Navíc mi ty jeho promluvy nepřipadaly nijak zvlášť zajímavý. Takže to zachrání hudba? Za mě tak napůl. Naprosto parádně to totiž zní, má to skvělou atmosféru a vůbec se mě to nedotýká. Asi to odhalilo, že nemám dostatečně westernový srdce. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Album je skvělé, tahle jeho filmová podoba je téměř skvělá. Měl jsem totiž trochu problém s Bruceovými propojovacími monology, které - ač určitě upřímné - se občas přece jenom zakymácely na hraně kýče. Ale výsledku to neuškodilo, slyšel i viděl jsem výbornou muziku v krásném prostředí a stoprocentní hudební legendu v akci._____P.S. Čekal bych, když už se film dostal do české distribuce, že bude mít titulky také u písní. Ale bohužel. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Solidní představení, i když Bruce není a asi nikdy nebude mít top zpěvákem. Co mi trošku vadilo, bylo zapojení orchestru při některých písních, to mi přišlo až moc umělé a myslím si, že to ani nemá ve svém věku zapotřebí. Na druhou stranu poslechově v pořádku a možná si album někdy pořídím do svého MP3 přehrávače. No, a teď si jdu pustit Counting Crows, na nich teď naprosto bezostyšně ujíždím. A tenhle vcelku vydařený koncert na tom ale vůbec nic nezměnil. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Můj idol největší vydal v roce 2019 nejenom album Western Stars jako ryze studiové, ale navíc ještě jako živý záznam s vystoupení ve stodole na svém pozemku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Springsteen mi nikdy nevadil,ale zároveň patří mezi umělce,od kterých se mi ani zdaleka nelíbí všechno.O existenci alba a filmu Western Stars sem tak sice veděl,nicméně sem neměl potřebu si ho poslechnout/shlédnout.Až do chvíle kdy jsem na to náhodou narazil na HBO a zjistil sem,že ač to není zrovna žánr který bych vyhledával,moc hezky se to poslouchá a některé písničky jsou opravdu skvělé.Hlavně titulní Western stars.Pro mě osobně velké a příjemné překvapení...70% ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Prečo toto nenapadlo nikomu pred tým? Spojiť vydanie nového albumu s komorným koncertom a filmovým dokumentom, v ktorom Ti sám majster okomentuje každú jednu pesničku. Ako k nej precitol. To všetko krásne nasvietené, farebné, spomalené. No proste také malé pohľadenie na duši. A ešte sa mi páčilo vidieť niekoľko desiatok člennú kapelu + celý orchester hrať v starej stodole. To na mňa malo až že wowefekt. "Do svojich dvadsiatich rokov som sa učil ako rozumieť umeniu hudby a myslel si, že to postačí. Až teraz som pochopil, že nič, čo sa môžeš naučiť nikdy nebude to, čo Ťa môže vykúpiť." ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Stodola u Springsteenů opět ožila. Sedmdesátiletý Bruce těžce bilancuje. Miluje svou Ameriku a je to znát. V tomhle věku jsou hity jako Born in the USA a rebelování dávno pryč, je to ale pořád o slušné muzice. Místy možná hodně nostalgické, ale na to má v těch letech právo. Koncert je to rozhodně zcela v pohodě...80% ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Při cestě uprostřed ničeho je místo, kam nikdo nejezdí.....je tu více klidu a nostalgie, ale to mi vůbec nevadí, protože když Bruce Springsteen vypráví o čemkoliv dává to smysl... Moonlight Motel 🎤🎸 🎶 ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

The Boss to je jinej boss. Chtěl bych v 70ti vypadat stejně ošlehaně a ikonicky jako on. Ale nebudu, protože jsem tlustej jak prase. To na začátek. A co říct víc? Tím, že se Bruce možná posunul maličko víc do popu a použil orchestr, pro mě Western stars postrádá nějakou ikonickou pecku, kterou bych si chtěl pustit, Bruceův rukopis se pro mě maličko vytratil. Nejlíp to pak jde vidět na převzaté poslední Rhinestone Cowboy, kde člověk zbystří, že to je pecka. Ale není z Western Stars. Přes tyto výhrady, Bruce pořád umí, hudba je to dobrá, má myšlenku, Bruce se zpovídá, filozofuje (možná mi jen trochu vadilo vysvětlování songů) a i když to chvílema působí pateticky (což asi u Bosse musí), nakonec je člověk rád, že se s tímhle velikánem rocku zase setkává a že si s ním může podumat nad životem. Dobrý to bylo, ale největší radost mi stejně udělalo, že se Valérie přes veškerou únavu obětovala a do letního kina se mnou šla....dala 4 písničky před filmem (Vysvětlovat jí o čem je Born in the USA a Streets of Philadelphia byla jedna z těch těžších rodičovských zkoušek), dvě ve filmu a usnula na dece na trávě. Byl to pěknej letní večer a Bruce k tomu pěkně hrál. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Sice to není ten "klasický" Bruce s E-street bandem, aale i tak je to krásná podíváná, která velmi příjemně doplňuje tuto jeho desku. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Těžké zklamání. Bruce celý život vystupuje v určité poloze a najednou úlet, jako by se loučil se životem. Nemám nic proti komorním koncertům. Tento koncert reprodukoval předposlední album Western Stars a skladby, které Bruce složil, jsou jedna jako druhá, všechny utahané a unylé. Monologové vsuvky mezi jednotlivými skladbami jsou plácání o ničem a určitě měly za úkol rozněžnit celou Ameriku. Předpokládal jsem v těch mezerách spíš nějaké střípky z jeho života. Celkově ukrutná nuda. A zajímalo by mě, jestli na tomto projektu neprodělal. Protože na aktuálním albu Letter To You se hodně snaží vrátit k předchozímu stylu. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Krásny príklad dokonalej simbiózy hudby a slova. Bruce je pán hudobník a pevne verím, že ho zažijem ešte niekedy na koncerte live, pretože má energie a hudobných nápadov na rozdávanie. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Pro skalní fanoušky je to určitě bomba. Pro mě je to takové nezáživné country, taková zpověď a vzpomínání Bruce na jeho život v jeho písních. Má rozhodně charisma a pěkný hlas, od hudby a ještě s orchestrem bych si ale představoval trochu víc. ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Boss  pořád umí, i když z toho nesálá ta energie jako na mých oblíbených deskách The River a Born In The USA. Koncert ve stodole je fajn, i to pindání se dá snést. ()

Reklama

Reklama