Reklama

Reklama

Nula nula nula

(seriál)
Trailer
Itálie, 2020, 7 h 20 min (Minutáž: 48–67 min)

Předloha:

Roberto Saviano (kniha)

Hudba:

Mogwai

Hrají:

Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Gabriel Byrne, Érick Israel Consuelo, Giuseppe De Domenico, Mauricio Méndez, Harold Torres, Diego Cataño, Claudia Pineda (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál Nula nula nula odhaluje temná tajemství světového obchodu s kokainem, od jeho výroby až po dodání na místa konečné spotřeby. Je to cesta do hlubin složitého, důkladně propracovaného systému, který se vyznačuje nejen násilím a krutostí, ale také vysokou odborností, zručností a představivostí. Od džungle až po mrakodrapy, od Mexika po Paříž, přes rovníkovou Afriku, země Maghrebu, Kalábrii, ve světě obývaném zločinci a byznysmeny, zoufalými lidmi i miliardáři, je vše propojeno neviditelnou a magickou lajnou kokainu. V této nelítostné mocenské válce jsou všichni zúčastnění, od malých lokálních dealerů až po kmotry nejvlivnějších zločineckých organizací, nuceni bojovat a riskovat své životy. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele DonBraso k tomuto seriálu (2)

Nula nula nula (2020) 

Malinko jako na houpačce co se týče kvality.Nebudu si lhát,ale zbytečný vaty je zde ze začátku doopravdy dost a seriál jde na to trochu jinak,což je osvěžující aspekt,ale vyprávět tři příběhy do 8 dílů je málo a to je zde taky vidět.Nejlepší je epizoda s kartelem,která je nejvíc akčnější a má aspekty aspirovat i na druhou sérii mnohem dál jestli nějaká bude.Za to dva hlavní aktéři brácha a ségra proplouvají řadou náhod. Andrea Riseborough je zjevem Tilda Swinton,ale trochu chybí nějaký drajf,abych téhle postavě věřil samotný konec.Je to vlastně děsně nezajímavá postavička,která jen proplouvá děním a má být vévodkyní po zemřelém tatíkovy(díky bohu - Gabriel Byrne) a bratr,který trpí nemocí,neustále se kroutí a famózně přežije i nemožné,až pak....Celá tahle linka nabírá vatu a snaží se diváka strhnout a né vždycky se to zadaří. Senegal je jedna absolutně zbytečná epizoda,která celkovému ději lautr hovno dá a takhle bych mohl pokračovat.Je to hrozně jen na oko,zalepit něco,sem tam okořenit a čau.Jak jsem říkal,mexická sranda je nejlepší a italská je slabý odvar lepších seriálů,která je jen navíc.Když tak píšu,tak to vlastně vyzní,že seriál je spíše fiasko,ale nevím proč mě díl co díl stále více zajímal jak to celé dopadne.Tady totiž se osvědčilo vše,co už známe třeba s Gomorry. Kamera,hudba a pár herců udělají divy.K tomu nápad ukázat děj,pak hodit zpátečku a ukázat jak k tomu momentu došlo,než přišel střih.Taky díky tomu,že tenhle typ seriálů mě baví a bavit bude je 75% adekvátních k rozpoložení dílů na lepší a horší. ()

Il carico (2020) (E01) 

Saviano a Sollima to je důvod tomu dát vždy šanci.Očekávání jsou velké,ale když máte někde za rohem natočenou Gomorru a pak přijdete s něčím co se snaží být až moc podobné,nedělá to dobrotu.Hudba opět Mogwai a už si říkáte jestli to nebude kopie,protože začínáte hned v Kalábrii.Světe div se,seriál přejde hned do útoku a snaží být akčním.Hned jste někde mezi mexickou smetánkou,kde se moc nečeká a kápo velí druhýmu,tohle zboží se musí dostat na místo určení.Bohužel tomu chybí atmosféra a vůbec se trochu zakořenit do toho co se vše děje.Přijde mně to až moc zbrklé a na oko.Gabriel Byrne tedy není zrovna něco extra na tenhle styl,ale říká se,že by se mělo soudit až po třech dílech,ale nesedí my tam už teď.Celkově je kokeš někde na půl cesty a jednotka to trochu vystřílela.Nemá to moc co říct,Sollima chtěl zapůsobit a udělat pilot akčnější,kde mu opět pomůže hudba,ale atmosféra nula,což je dáno,že jsme pořád někde jinde a v závěru přijde patos.Doufám,že se vrátíme na trochu lepší režisérskou stránku a pilot vemem jen tak,že se máme na co těšit. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama