Reklama

Reklama

Nula nula nula

(seriál)
Trailer
Itálie, 2020, 7 h 20 min (Minutáž: 48–67 min)

Předloha:

Roberto Saviano (kniha)

Hudba:

Mogwai

Hrají:

Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Gabriel Byrne, Érick Israel Consuelo, Giuseppe De Domenico, Mauricio Méndez, Harold Torres, Diego Cataño, Claudia Pineda (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál Nula nula nula odhaluje temná tajemství světového obchodu s kokainem, od jeho výroby až po dodání na místa konečné spotřeby. Je to cesta do hlubin složitého, důkladně propracovaného systému, který se vyznačuje nejen násilím a krutostí, ale také vysokou odborností, zručností a představivostí. Od džungle až po mrakodrapy, od Mexika po Paříž, přes rovníkovou Afriku, země Maghrebu, Kalábrii, ve světě obývaném zločinci a byznysmeny, zoufalými lidmi i miliardáři, je vše propojeno neviditelnou a magickou lajnou kokainu. V této nelítostné mocenské válce jsou všichni zúčastnění, od malých lokálních dealerů až po kmotry nejvlivnějších zločineckých organizací, nuceni bojovat a riskovat své životy. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

poet 

všechny recenze uživatele

Roberto Saviano píše dobre príbehy a Stefano Solima ich vie zase slušne podať. Už seriálová Gomora bol velmi slušný počin. V podstate ani 3Zero v ničom nezaostava. Mna uplne dostali už úvodne tiltulky aj hudobý motív. To prelínanie medzi roznymi dejovými liniami je tu urobené ozaj dobre. Mexico, Africa aj Taliansko su celkom slušné odvedené aj zahrané epizody. Mna osobne najviac chytila tá Mexická linia o partii policajtov ale ani tie ostatné neboli nejako slabšie. ()

Reklama

Lamprea 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že se tohle téma za poslední roky v seriálový produkci už trochu přejedlo. ZeroZeroZero vás vyvede z omylu. Lehce netradiční styl vyprávění, výborný casting a soundtrack od Mogwai z toho dělají událost roku. Všechny linie se navzájem doplňují a nedá se říct, že by některá z nich vyloženě vyčnívala. Nekompromisní Mexická linie je super, stejně jako Italská. Mě osobně nejvíce bavila sourozenecká dvojice z New Orleans - už jen pro strhující výkon Dane DeHaana. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jedna velká zásilka kokainu a tři zločinecké světy, které na ní participují. V mexickém Monterrey, odkud zásilka vyplouvá, zuří boj mezi kartely, do kterého chtějí výrazně promluvit zběhlí vojáci speciálních jednotek. Rejdařská sourozenecká dvojice, jejíž loď náklad převáží, by nejraději drogový obchod pověsila na hřebík, ale nutně potřebuje peníze, protože nedávno zesnulý otec vložil do byznysu všechen kapitál. Příjemcem je kalábrijská 'Ndrangheta, jíž vládne železnou rukou stařičký don ctící tradice a rodinnou čest, proti kterému stojí v opozici vlastní vnuk s dravým přístupem. Tady vlastně nemám moc co vytknout. Všechny tři linie jsou propracované nastíněním světa počínaje a vykreslením postav konče. Není nouze o brutální scény, v mezích možností seriál dokáže zahrát i na cit a samotná cesta, kterou musí zásilka napříč kulturami absolovovat, je fascinující. Hercům není co vytknout a mě konkrétně nejvíc potěšila Andrea Riseborough, jejíž postava prošla asi nejradikálnějším vývojem a se kterou bych se moc rád potkal v případné druhé řadě. Jediná výtka tak míří jen k počtu epizod. Mělo jich být víc. 90% ()

Theker 

všechny recenze uživatele

Váhal som aké hodnotenie dať, pretože všetko čo napísali trojhviezdičkový hodnotiaci je pravda. Hlavne nevyvážená (oproti ostatným dvom) "americká linka". V niektorých pasážach mi to až tak moc nepasovalo do konceptu, že som to skoro začal pretáčať. No napriek tomu má seriál výbornú dynamiku (alá Gomora). Musím aj ja skritizovať vycvičenie "armádneho" kartelu, ktoré tu bolo tak zjednodušené, že minimálne táto linka by si zaslúžila plus epizódu navyše. Sám si viem predstaviť, že by mal seriál dve - tri série a potom by až tak nevadila ani tá "americká linka" a bolo by dosť priestoru na rozobratie všetkých troch liniek príbehu. 60% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (4)

  • Chris Lynwood (Dane DeHaan) trpí Huntingtonovou chorobou, kterou získal od své matky. Huntingtonova choroba byla poprvé popsána v roce 1872 americkým lékařem Georgem Huntingtonem. Jedná se o neurodegenerativní onemocnění, které se projevuje nejčastěji okolo 40. roku věku, ale vzácně se příznaky mohou objevit prakticky kdykoliv (ve 2 či v 80 letech). Mezi příznaky dominuje porucha motoriky, změny osobnosti (deprese, psychóza, paranoia), postupující demence a nakonec smrt. Nemoc trvá 10–30 let a neexistuje na ni lék. (Rollo_Tomasi)
  • Rovnako ako dej seriálu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Mexiku, Taliansku, Senegale, Maroku a Spojených štátoch. (Real Tom Hardy)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama