Reklama

Reklama

Criminal: Velká Británie

(seriál)
  • Velká Británie Criminal: UK (více)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(7)

Obsahy(1)

Detektivové v londýnské vyšetřovně svádí souboj s časem a pokouší se dostat pod kůži třem podezřelým, kteří jsou obvinění z vážných zločinů. (Netflix)

Recenze uživatele Streeper k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2019) (S01) 

Povedená minisérie, která mě zaujala hlavně tím, že se odehrává pouze ve třech dílech v různých zemích a vždy jen ve vyslýchací místnosti. Má to své kouzlo. Je to napínavé a zajímavé, I když ve většině případů je nám jasné, že na konci vždycky vyslýchaný přizná barvu. Ze tří dílů UK se mi nejvíce líbil Edgar s Tennantem. David je prostě jednička sama o sobě, ze začátku jsem mu věřila a pak mě nakonec konec opravdu překvapil. Stacey byla take fajn, líbila se mi jak herečka, která Stacey hrála byla opravdu rebelská a líbil se mi její přístup. Nejméně mě bavil třetí díl s Jayem, přišlo mi to vice utahanější. Ale jako celek moc povedené a originální. Třeba to zavítá i k nám do Česká. ()

Série 2 (2020) (S02) 

Kromě prvního dílu, kde se vyslýchaná přiznala sama jsem uhodla všechny další zápletky. Neberu to ale jako kritiku, svoje nové detektivní schopnosti přičítám seriálu Sherlock. :D Seriál musel mít opravdu hodně velký úspěch, když se rozhodli pro další sérii a rozhodne to není na škodu. Opět jen málo epizod, které jsou promyšlené a napínavé, navíc čím dál víc známých tváří. Nebránila bych se další sérii. ()

Reklama

Reklama