Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem hltával každý díl. Nejvíce se mi líbil nejspíš teleshopping. Snad v každém dílu se našlo něco vtipného. Pravda, že většina za moc nestálo, ale ono se tehdy na nic dívat pořádně nedalo. Tele Tele je vydařený projekt, na který se zatím nikomu na Nově nepodařilo ani zdaleka navázat. Paroduje prakticky všechny tehdejší top pořady, ale to vám zřejmě neprozrazuji vůbec nic nového. Věřím, že čtveřice hlavních aktérů může být někomu krajně nesympatická, ale hodnotit odpadem se mi zdá naprosto neadekvátní. Já si naopak čtveřici již tehdy zamiloval a rád se především na dvojici Suchánek, Genzer znovu rád podívám. Ještě že existuje Partička. Jednu hvězdičku přidávám spíše z nostalgie, ale rozhodně bych se nebál na nějaký ten díl kouknout znovu a zavzpomínat, jak to tenkrát byl. 4 *. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Jedny z prvních dílů byly hodně dobrý. Sršely nápadem a vtipem. Jenda vtipná zpráva střídala druhou... Jen pro připomenutí: Telenpviny, Telekrám, Desítka, Občanský Jouda, Na vlastní bulvy a nezapomenutelná Doňa Pičunda Blanka z parodie na telenovelu, kde se zpívalo "kukurukukků...". Jo, poslední díly ale nebyly téměřkoukatelný... ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Pri tom tempu, se kterym tato ctyrka chrlila svuj humor televiznimi bedynkami, neni divu ze postupem casu, uroven klesala a klesala. Spis se divim, ze nezacala klesat uz drive. Chtelo to ubrat na tempu a trochu namahat tu nasi mozkovnu. Bohuzel, v dnesni dobe prevladaji penize nad umenim," takze pokud to ma sledovanost, koukejte z toho co nejvic vytriskat penize" - jak bullshit motto, pani kravataci. ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože se v rámci zachování duševního zdraví koukám na TV NOVA zcela minimálně, pár dílů tohoto "skvostu" mi neušlo. Až na pár vzácných vyjímek absolutně nevtipný, místama velmi trapný. A u těch podařených fórků člověk zažívá permanentní deja-vu, že už to člověk slyšel někde jinde, od někoho jinýho. A Genzer? Je vidět, že se "bavičem" může stát opravdu každý. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hodně výborný a zábavný pořad a jen škoda, že ho už v TV nedávají. Sice v posledních dílech ztrácí dost kvalitu, když odejde Carda Retarda, ale i tak si zaslouží 5 hvězdiček. Hlavními aktéry byli Michal Suchánek a Richard Genzer, v pořadu též účinkoval Josef Carda a Veronika Žilková. Pořad byl založen na parodování televizních pořadů: (Sedm čili 7 dní) - 12 čili dvanáctka, Archivní tajemství, (Chcete být milionářem?) - Chcete být bankrotářem?, (Nováci) - Kopečkovic, Kronika přátelství Zbyška a Ctirada, (Na vlastní oči) - Na vlastní bulvy, (Občanské judo) - Občanský Jouda, (Střepiny) - Pepiny, (Rady ptáka Loskutáka) - Rady ptáka Votvíráka, (Snídaně s Novou) - Snídaně s nohou, (Městečko South Park) - South Prag, (Televizní noviny) - Telenoviny, (Teletubbies) - Teleblbís atd.. Nejoblíbenější pořad. / Viděné epizody cca *190.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)
  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)

Reklama

Reklama