Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Mozaika, ktorá s každým novým kúskom ponúkne trochu iný pohľad na udalosti, ktoré sa stali jednej noci o 23:14. Človeka v jednej scéne nenávidite, aby ste ho v duhej milovali. Tempo, forma, hafo absurdných tragikomických situácii, ruka v ruke s akurátnou stopážou a čiernym humorom v štýle "keď sa sere" (a ešte výborná hudba C.Mansella) dali vniknúť naozaj netradičnej a výborne fungujúcej chuťovke. 90% a to som bol z počiatku skeptik. P.S. Rovnátková Hilary Swank so šušľavým hlasom alá Deedee z Dexters Laboratory je čarovná. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Pět lidí, kolem kterých se ve stejný čas stane hned několik vražd a světe div se, byť je nápad takhle od slyšení nesmyslný, zfilmován je velmi precizně a styl vyprávění pokaždé z jiného pohledu až do konečného obrazu celé události dává dohromady zajímavý a hodně netradiční film, který nestíhá nudit. Děj je zábavný, neotravné postavy i humor se taky nedá filmu zapřít a ikdyž se ptám, jaký že měl film vlastně smysl, tak pokud zavřu oko a nebudu nad tím hlouběji spekulovat, vlastně jsem se dobře bavil. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Když místo jelena srazíte člověka, je to zkurvenej okamžik. A je celkem jedno, že je 23:13..... CO PŘEDCHÁZELO UDÁLOSTI Z 23:13?? Vraťme se o pár minut.... Kdo nevěří, že všechno souvisí se vším, má jedinečnou možnost se o tom přesvědčit v této černohumorné skládačce, která je zajímavá hlavně tím, jak do sebe všechno krásně zapadne. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Hledám důvod, proč nechcát za jízdy z okýnka. 2.) Zajímá mě, jak rychle se dá běžet s ptákem v ruce. 3.) Soulož na hřbitově mi připadá bezpečná, protože používám ochranu. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jo, náročný divák si řekne, že to zas taková paráda nebyla, ale já mám pro filmy podobného typu slabost. A velkou. A kór, když je to černá komedie. Takže něco velmi málo k příběhu, ale jen tak aby se neřeklo, abych kontraproduktivně nespoileroval. Sledujeme sérii rádoby nešťastných náhod, která na pozadí není ani náhodou tak náhodná, a když už je, tak s parádní dávkou ironie osudu. Když bych mohl přirovnat, asi bych sem lupl o 10 let novější (a lepší) Zastavárnu. Za sebe můžu doporučit! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ani já nerozumím tomu, proč film nezůstal u původního názvu, který je podle mě povedený, není na něm potřeba nic překládat a dává smysl, ale někdo to prostě rád drsnější. Každopádně, film se mi líbil moc. Ne moc dlouhý, zamotaný jen tak, abyste se v tom neztratili, dobře promyšlený, zahraný. Všechno tak, jak mám ráda. Chvíli jsem váhala, že napálím plný počet, ale nedávno jsem viděla film, ve kterém také hrála hlavní roli neplánovaná srážka (vlastně je to za poslední dny už třetí film s touhle nehodou, a je to čistá náhoda), a vzhledem k mému hodnocení zmiňovaného filmu zůstanu nakonec u 4*. Myslím, že je to tak akorát. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)
  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)

Reklama

Reklama