Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Promiň, že mi to tak trvalo !! Hledal jsem něco většího.." ;) Já taky čekal něco většího !! Dostalo se mi pouze Marckse hrajícího si na Tarantina s bijákem, který ve své druhé půli již negraduje, pouze dovysvětlovává a nablble opakuje.. Není co hádat.. A tak se lze jen dohadovat, zda lze považovat za větší zločin pěkně počesku zkurvit název bijáku, nebo zkurvit jeho potenciál.. Protože biják, který tak pěkně polopatisticky ukazuje, že z okénka se nemočí, že benzinky, zvlášť ty, v nichž pracujete, se nevykrádaj, že bez řidičáku se nejezdí či že na hřbitově se nepíchá, si nelze úplně neužít.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nenápadná, ale o to podarenejšia, milšia a šikovnejšia originálna hračka, plná prekvapení, zaujímavých hereckých výkonov a nečakaných rozuzlení. Pripravte sa na dlhú, predlhú noc v zaspatom mestečku, ktoré nie je až také zaspaté. Noc je zvláštny čas a tomu odpovedajúce veci sa počas nej aj odohrávajú. Kto navštevuje požičovne, myslí si o klamlivých propagačných obaloch svoje. Teraz je ale veta "V štýle Mementa a Loly" blízko k pravde. Tým je povedané všetko; komu sa dotyčné snímky páčili, bude sa baviť. ()

Reklama

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Greg Marcks mal v čase nakrúcania tejto snímky 26 rokov a takmer žiadne režisérske skúsenosti.Filmy natočené formou mozaiky nie sú ničím novým,v jeho podaní však ide o mimoriadne pozerateľný,svižný kúsok,ktorý si nevyžaduje príliš mnoho rozmýšľania a ktorý pobaví ľahkou absurditou a vkusne naordinovaným čiernym humorom.Film je navyše celkom slušne obsadený a zahraný,takže mu v podstate niet čo vytknúť.Azda len to,že mohol byť ešte o čosi lepší...80%. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Hodně černá moralitka, kde jedna osoba dostane, co si zaslouží a ostatní socko-podvraťáci schytají pěkné ponaučení pro příští "akce". Zkurvená noc je velmi zábavný film, který částečně vychází z poetiky Pulp-fiction, až na to, že tady sledujeme "obyčejné" lidi na "obyčejném" předměstí místo gangsterů. Ve středu dění stojí dvě mrtvoly, okolo nichž se z různých pohledů nabalují další situace všech zůčastněných. Ano je to vykonstruované, ale má to šmrnc, spád a hlavně černohumornou slinu. K tomu hraje divná hudba a herci předvádějí přesně, co se od nich čeká, žádné exhibice. Čistých 70% nebo-li ***1/2. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný film, který v sobě kombinuje pár nápadů z jiných kusů - například Mementa, aneb co se stane, když vezmete průměrný nápad na příběh, sepišíte ho a pak scénář na patřičných místech roztříháte a zpřeházíte pořadí jednotlivých částí tak šikovně, že když to jenom trošku dobře natočíte, vznikne vám forma, která minimálně o stupeň předčí svůj vlastní obsah. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)
  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno