Reklama

Reklama

Případy inspektora Lynleyho: V jediném okamžiku

(TV film)
  • Velká Británie Inspector Lynley Mysteries: In the Blink of an Eye (více)

Obsahy(1)

Inšpektor Lynley (Nathaniel Parker) a seržantka Haversová (Sharon Small) je dvojica, ktorá má neobyčajné danosti navzájom sa takmer dokonalo dopĺňať. Lord Lynley so skvelým vzdelaním a honosným pôvodom má nos na akékoľvek zákulisné intrigy a seržantka Haversová, pochádzajúca z ťažkých sociálnych pomerov, má pre zmenu nos na ľudí. A aj keď na prvý pohľad sa zdá, že tým dvom to nemôže klapať za žiadnu cenu, pravdou je presný opak... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

elizabeth_ba

elizabeth_ba (hodnocení, recenze)

Představitelka Helen to není druhá, ale už třetí, neboť v pilotu (Vysvobození) ji hrála Emma Fielding. Je pravda, že jak se mi celá série líbí, tak to co tam s Helen v jejím průběhu prováděli, jsem dost nechápala. Předlohy jsem nečetla, tak nevím nakolik byli scénáristé kreativní a nakolik za to všechno mohla autorka, ale podle mě ji (pardon) SPOILER JAKO KRÁVA měli nechat zemřít už při vynuceném potratu... 

realhound

realhound (hodnocení, recenze)

Souhlasím částečně s komentářem Crocuty. Původní herečka zahrála postavu Helen ještě docela obstojně, ale to, co převzalo tuto roli po ní bylo něco otřesného, takže mi docela udělala radost, když se nechala zastřelit :-) Samotná scéna tak pro mě byla spíše nechtěně komická, i když musím uznat, že samotný Parker to zahrál opět na výbornou, mohla to být dojemná scéna, kdyby u mě nepřevážila spíš úleva, že v dalších dílech se už s Helen nesetkáme.

Reklama

Reklama