Reklama

Reklama

Univerzální voják: Zpět v akci

  • USA Universal Soldier: The Return (více)
Trailer

VOD (1)

Bývalý univerzální voják Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) je nyní především ovdovělým otcem milované dcerky Hilary. Svou profesionální kariéru ovšem nezanedbává a jako technický expert se podílí na přísně tajném vládním projektu, který rozvíjí ideu vraždících strojů k dokonalosti tím, že k řízení bojové jednotky používá supercomputer S.E.T.H. Nečekané problémy se zdánlivě dokonalou technologií nastanou ve chvíli, kdy se kontrolní počítač postaví proti svým lidským tvůrcům a jako osobní stráž použije neporazitelné univerzální vojáky. Zrádný S.E.T.H. tuší, že největší problémy bude mít s ostříleným veteránem Deverauxem a aby ho předem zpacifikoval, organizuje únos jeho dcery. Tím se ale dopouští sebevražedné chyby, protože Luc udělá všechno pro to, aby nemyslícím vrahounům natrhl triko i slezinu, zpacifikoval vzpurný počítač a zachránil Hilary. Akce může začít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

kujon 

všechny recenze uživatele

Mám se rozepisovat a hodnotit "film" ze všech možný stránek, nebo jen napsat že to je nehorázná píčovina? :O) Myslim že ať tak nebo tak, dopadne to stejně :O) Takže - Je to nehorázná píčovina, která oplývá nulovými hereckými výkony a vlastně i nulovým vším ostatním. Usnul jsem u toho asi ve 3/4 filmu, díkyž čemu mu dávám jednu hvězdičku :D ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Keď si s armádou univerzálnych vojakov nevie poradiť vyzbrojená armáda, tak čo budeme robiť? Obrátime sa predsa na Van Dammea, ktorému skopať bandu UniSolov nevadí. A čo potom ich boss? Supernamakaný nigga, ktorý má v mozgu superpočítač (a ktorý sa rozhodol ovládnuť svet, však to umelé inteligencie robia. Búria sa a snažia sa zotročiť/vyhubiť ľudstvo). Ani tento niggaminátor nie je pre Van-Dammea dostatočným súperom. A ja som si to užil. Rovnako ako pohľad na doktorov, ktorý svojou postavou vyzerali, že by knockoutovali Rockyho v druhom, ak nie rovno v prvom kole. Jaj bože, to je ale sprostosť (ale ZÁBAVNÁ podotýkam. ZÁBAVNÁ SPROSTOSŤ). ()

Reklama

Nix 

všechny recenze uživatele

Tak co si budeme, jednička byla geniální a kdo by nechtěl pokračování. No jo, ale to by tvůrci nesměli brát drogy, nebo možná je nebrali a asi by měli, protože tohle bylo úsměvný. Ale jako co, zase to bylo akční, akorát mne rozesmál poslední souboj s Michaelem, to bylo trošku trapný už. Ale aspoň je člověk viděl proti sobě. A je tu Goldberg, aspoň nějaký plus. Co naplat, není to úplně nejpovedenější film JCVD za jeho kariéry, takže tohle pokračování člověk vidět nemusí. ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Proti tomuto filmu nic nemám. Sice tu chybí Lundgren,ale zato zůstal Van Damme a po nějaké té době mu stojí v cestě nově Michael Jai White, který v té době byl jen nováček,ale jeho fyzické dovednosti byli na vyšší úrovni než dovednosti všech přítomných herců. Nemluvě v dnešní době. Bez urážky. Všechny přítomné herce mám rád. ()

outsider 

všechny recenze uživatele

Hey, já to vydržela až do konce...:-) snad úplně první film tohohle žánru co jsem dokoukala...už proto si to ten bod zaslouží. I když vlastně ani nevim co mně u toho přinutilo sedět (že by to napětí jak to vlastně dopadne?! :-D). No, ne ten bodík je za hudbu, jediná věc co se na tomhle filmu povedla. Jinak to působilo celý tak ňák trapně. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • Film s odhadovaným rozpočtem 45 milionů amerických dolarů vydělal v severoamerických kinech jen 10,7 milionu. (NIRO)

Reklama

Reklama