Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (7)

Mukade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Happyend, kinda. Aj keď, čím viac tomu človek rozumie, tým menší happyend (napr 5 kópií mňa súčasne, som to ja? nie = žiadne vzkriesenie, žiadna nesmrteľnosť). Takže nie som veľmi spokojný, nemám rád bad endy kedy moja obľúbená postava umrie, it sucks. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverečný diel spočiatku priniesol presne očakávaný vývoj, avšak bolo zrejmé, že niečo sa skrátka stane a posunie to dej do nepredvídateľnejších sfér. Ono to začne niekde okolo 28 minúty a až do konca nás potom čaká ešte zopár noviniek. Opäť sa tešte na husto mysterióznu a hypnotickú atmosféru a kto by to bol povedal, že ostávajú aj otvorené dvierka do prípadnej ďalšej série, i keď sa všetko viac menej vyriešilo a zodpovedalo. Za čo majú tvorcovia odo mňa veľké plus k tým štyrom hviezdam. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alex Garland dává zapomenout na zbabranou Anihilaci a zakončuje ve velkém stylu. Zprvu mě iritovalo, že tvůrci pracují ze zjevně chybnými přístupy, ale nakonec vyšlo najevo, že pouze podceňují diváky a chtěli si připravit půdu pro efektní finálové pukrdle. Co se týče časových paradoxů, nebo paralelních světů, dává smysl pouze teorie mnohosvětů/verzování, nebo některé z náboženství. Proto mě to pasivní přijímání Devsem predikované budoucnosti vadilo...zvlášť, když v předchozí epizodě bylo jasně řečeno, že existují verze světů, kde se věci stanou jinak. Nakonec se s tím ale tvůrci popasovali velmi dobře a díky atmosféře a nemožnosti dokázat, že nežijeme v "Matrixu", "Devsu", snu někoho jiného, nebo svém vlastním, není potřeba šťourat a hledat chyby ve scénáři. Já osobně jsem velmi spokojený, tento seriál plně naplňuje označení vědecko-fantastický. Navíc s fresh filozoficko-teologickou příměsí . ()

Reklama

Reklama