Reklama

Reklama

VOD (1)

Ochrnutý muž si na pomoc vycvičil opici, ale u zvířete se začne objevovat nečekaná zloba. (oficiální text distributora)

Recenze (46)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

,,Vždycky jsem chtěl být jako robot Robby. Teď se mi to vyplnilo." V prvé řadě musím říct, že tomuhle filmu bych v žádném případě neříkal horor. Označil bych ho spíš za oddychové sci-fi drama s pár drastickými scénami. Prakticky vůbec žádnou velkou kvalitu jsem od toho nečekal, už jen kvůli nepříliš lákavému názvu "Vražedná opice". Proto mě to asi tak překvapilo, je to opravdu sympatická podívaná. Při sledování mě napadlo označení jako minimalistický jurský park, i když to trochu nadsazuji. V každém případě jde o dobrou podívanou, která nemůže nikoho zklamat. Hlavně prostě nečekejte brutální guláš s vraždícími opicemi. Zajímavé zpestření. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónovTržby USA $5,344,577Tržby Celosvetovo $-║ prvá polovica filmu skoro milá rodinná ľahká dráma, v tej druhej to začne dramaticky gradovať, opica excelentná, šikovne zrežírované, až na tie súboje z opicou nad ktorými sa musia privrieť oči fakt dobré /60%/ ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Rozhodně doposud nejslabší Romerův snímek co jsem viděl.Určitě neztrácí na originalitě,co jsem však čekal od velmistra Romera bude určitě jednak parádně vybudovaná atmosféra a zároveň pěkné krvavé gore.Nedočkal jsem se ani jednoho,místo toho jsem pul filmu koukal na šikovnou malou opičku starající se o ochrnutého mladíka-což je shodou okolností asi nelépe koukatelná část snímku.Smějte se nebo ne,ale co se hororové části týče to je děs,ale zbytek je příjemně koukající rodinný flm:). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Romero ač se snaží přepálenou stopáží nás nezabavý. Film je dost zajímavej a rozhodně i zábavnej, ale sakra proč to trvá skoro 2 hodiny? Navíc kdybych film sestříhal z nezajímavých scén v laboratořích a keců v rodině, tak by film vyšel na krásných 80 minut a byl by rozhodně zábavnější. Dnes film působí možná lehce úsměvně ale podle mě je poměrně slušně originální. Beghe v roli vozíčkáře nemá chybu a fakt jsem mu všechno žral, ale jak jsem říkal film dost nudí, takže nemůžu dát více než 3*. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Zvířecí horory mě moc neberou, aspoň teda né ty kde jsou na zvířatech zkoušený experimenty, ale tady naštěstí jsou sice pokusy na opicích, ale celé se to odehrává jinde a opička plní přání svého nového pána a vůbec si dělá co chce. Doufám, že mě ochrnutí nepotká a nebudu muset žádat nákýho tvora o pomoc.Ps- matku dobře usmažil ve vaňě, jo né nadarmo pocházíme z opic. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama