Reklama

Reklama

Zlouni

  • USA The Bad Guys (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. Hlavou party je Vlk, Had má na starosti otevírání sejfů, Tarantule je zkušená hackerka, Žralok se umí skvěle maskovat a Piraňa je vztekloun, který pro ránu nejde daleko. Za léta strávená loupežemi všeho druhu získali dojem, že jsou nepolapitelní, jenže i pro ně nakonec bude platit, že se tak dlouho chodí do sejfu pro diamanty, až se zámek zacvakne. Konkrétně máme na mysli zámek na policejní cele. I v téhle prekérní situaci má však pětice zlounů štěstí v neštěstí. Do života jim vstoupí profesor Marmaláda (morče a především klaďas tělem a duší), který má ambiciózní plán – převychovat je na dobráky. Všichni členové gangu souhlasí, protože je to vstupenka na svobodu. Jejich plán počítá s tím, že na oko budou sekat latinu a při první příležitosti se vypaří. Jenže už prvních pár dobrých skutků vede k nečekanému zjištění, že být dobrý je vlastně fajn. Co si s tím počít? A jak se mají zachovat, když uvolněný trůn pro největšího záporáka zabere někdo další? Budou s ním jednat v rukavičkách, nebo si to s ním vyřídí ručně? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (143)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že po prečítaní popisu som bol voči tomuto animáku dosť skeptický. Ale keďže hodnotenia boli vcelku vysoké, tak som dal tomu šancu, a rozhodne som spravil dobre. The Bad Guys prekvapili nielen vydarenou zápletkou s viacerými zlomami v deji, ale aj príjemným dôvtipom a scénkami, na ktorých sa dalo úprimne pobaviť. O to viac bolo prekvapivé, že niektoré vsuvky pôsobili veľmi infantilne a prihlúplo. Ale našťastie ich nebolo až tak veľa. Kvalitný scenár, ktorý mal v sebe poriadnu dávku epickej drámy to všetko vynahradil. 4* ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Animák, který přináší perfektní smečku zlodějů s jejich unikátními charaktery, jejichž heist dobrodružství neskončí slavně, jak předpokládali. Jenže zábavy a dobrodružství si užijí i tak dost na své cestě ke změně zločineckého charakteru a vy se rozhodně mockrát zasmějete. Byl jsem okouzlen a potěšenem hlasovým obsazením, celým provedením příběhu, který je hravý, komediální, ale stejně pořád napínavý a plný nápadů. Inu, když morčata městu vládnou...:) ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Dvanáct let od Megamysla, kterému jsem nedávno napálil pětihvězdu se Dreamworks vytasil s dalším animákem o zlounech....které možná už nebaví být zlí.  Minimálně jejich šéfa Vlka a je  asi jenom náhodou, že si ho stejně jako Megamysla střihl v českém dabingu Petr Rychlý.  Byl to dlouhou takový hezký návrat í do zlaté éry animáků při první polovině plné vtipu, hlášek, gagů, se nasazovaným nasazaného tempa. Navíc mi to asocialo mé oblíbené lupičské komedie.:D A to dokonce  dvěma zlotřilými plány najednou.  Dokonce jsem si říkal, že takhle jsem se u žádného nového amerického animáku z posledních let dlouho nebavil...možná od Zoootropolis.  Škoda, že tomu na  půlhodinu  trochu spadne řetez, i když nakonec je i finále určitě dostatečně akční a nadupané.  Takže pamatujte, parto! Dneska to rozjedem, rozjedem to s přehledem! Je pravda, že s takovými filmy se to rozjíždí snadno. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Občas sa pošťastí a príde animák, ktorý má čo povedať hlavne rodičom. Nemyslím morálne poučenie, to je skôr pre detičky, sú vo vývine a tak by si mali začesať pohľad na svet a pohľad na dobro a zlo ( čo je v dnešnej, prekrucujúcej (a)sociálnej dobe pomerne ťažké - ostáva už len púšťať deťom staré fláky ). Myslím tým to, že dospeláci sa pri tomto pobavia ešte viac. Na skvelých hláškach a vypointovaných vtipoch. Nechcem urážať detičky ( občas sú múdrejšie ako oteckovia a mamičky - je už jedno z akej strany to berieme ), ale tým sa bude páčiť viac ten zvieratkovský, farebne ligotavý mód, pričom tvorcovia tých malých mudrlantov uvidia aj za oponu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

The Bad Guys majú neskutočne našliapané akčné scény. Rýchle tempo, obrovské množstvo nápadov, kreativita a regulárna našľapanosť. Naháňačka na diaľnici so skladacou motorkou je jedna z najlepších, aké som kedy videl. A to nielen v animákoch. Je radosť na to pozerať. Celkovo sú Bad Guys perfektní vo chvíľach, kedy sa deje niečo napínavé alebo akčné. Samotné lúpeže majú nádych Dannyho parťákov a evidentne nad nimi režisér premýšľal. Vlk, Had, Tarantula, Piraňa a Žralok tvoria dokonale zohraný tím zlodejov. Každý z nich má špecifické vlastnosti, vďaka ktorým sú tak úspešní. Je to jeden z najlepších animákov za posledné roky. A Vlk má neskutočnú charizmu. (25.8.2022) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Film vychádza z úspešnej rovnomennej knižnej série, ktorej autorom je Aaron Blabey. (toi-toi)
  • Během galavečera, když se policisté přesunou a obklíčí BadGuys, všichni opakují: „Hut, hut, hut,“ a odkazují tak na konec filmu Bratři Bluesovi (1980). (LUKICKK)
  • Ve scéně, kde pan Wolf a Diane tančí, byla choreografie vytvořena skutečným profesionálním choreografem. (LUKICKK)

Reklama

Reklama