Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ústřední postavou romantické komedie Casting na lásku je neúspěšná herečka Stela Nebeská, která s blížící se čtyřicítkou zjišťuje, že velkou díru do světa už asi neudělá. Ztrácí angažmá v divadle, kde stejně hrála jen nevýznamné role. Po kariérním neúspěchu přichází i osobní – manžel jí začne podvádět a ani se to nijak moc nesnaží skrývat. S porážkou od života se ale Stela nemíní smířit a rozhodně se nevzdá bez boje. Zapřisáhne se, že si stůj co stůj najde někoho, před kým její manžel zbledne závistí. Zahájí tedy velkolepý konkurz na novou lásku. Začne se seznamovat, ale co schůzka, to výstřední a nepoužitelný nápadník a každé rande končí fiaskem. Najde nakonec Stela toho pravého? Nebo všichni pořádní muži už vymřeli? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Lidé, co nadávají na libovolnou českou romantickou komedii by asi měli vědět, že vychází zábavné blbosti (Po čem muži touží) a na druhé straně šílenosti k nepřežití (Casting), viděno den po sobě. Nebudu zapírat, že i tento film má několik hezkých momentů, které mně přišly upřímně fajn a přítelkyni dojaly, ale co se týče toho ostatního, počínaje kamerou, dramaturgií, scénáře a konče nuznou režií, je prostě nudné až ubíjející. Snad jen ta výprava je obstojná, protože když sáhnete jako vždy po Praze, nelze to moc zvorat. I na Netflixu lze v tomto žánru vybírat moudřeji. ()

Louie odpad!

všechny recenze uživatele

Předpokládal sem, že i přes několik let trvající problémy jsou absolventi FAMU trochu jinde, umí pracovat s textem, umí vést herce a pracovat s jednotlivými částmi filmu tak, aby ve výsledku něco sdělili, nebo alespoň pobavili diváka. Ale asi to ještě chvilku potrvá. A Bontonfilm asi prochází taky nějakou vnitřní krizí... ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem půlku. Tady je seznam míst, kde jsem se zasmal: // update 2022: dokoukal jsem to s trochou soustředění a jsem laskavejsi. Místo nuly dávám dvě. Je to pořád slabý, ale třeba ta hlavní herečka působí sympaticky a pár věcí tu vtipných je. Jinak scénář a režie tragická. A možná by stálo se zamyslet nad trochu lepším product plejsmentem. "No, chtěl Bandi, dostal Bandi." ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Týýýý jóóóó! Musím před Evou Toulovou smeknout; pokud dokázala napsat a zrežírovat něco takového, zaslouží si jedině hluboký obdiv. Ale teď vážně; Eva Toulová dokázala s tímto snímkem podlézt nejednu velmi nízko posazenou laťku, takže mi dala vzpomenout například na mé "oblíbené" Revizory. Stačilo úvodních deset minut a měl jsem jasno, jakým směrem se bude snímek a mé hodnocení ubírat. K filmu se už dále vyjadřovat nemusím, jen bych ještě rád dodal, že si u mě firma Bandi vydobyla první pozici v boji o nejzoufalejší snahu vnutit divákovi své jméno. Fuj, to byl zase zážitek. P. S. Dodatečně jsem zjistil, že Eva Toulová má na svědomí i ty Revizory, to ovšem všechno vysvětluje... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát v průběhu filmu mě napadla hříšná myšlenka, že postava Stely nemá úspěch u castingu, protože nemá moc co nabídnout. Nemyslím to zle, ale když se podívám do filmografie její představitelky, tak moje domněnka se potvrdila. Ani celý film nemá příliš co nabídnout a scénky mi připadaly více trapné, než vtipné. Navíc závěr byl zcela neoriginální a PP strašidelný. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • „Dlouho jsme sbírali nápady z vlastních zkušeností. Kamarádi nám nahrávali do komentáře svoje vtipné nepovedené rande. Některé reálné historky byly tak šílené, že by jim divák neuvěřil, byť se váženě staly. Poté, co jsme měli sesbíráno dostatek materiálu, jsem se dala do psaní scénáře,“ uvedla režisérka Eva Toulová. (SONY_)
  • Hneď v úvodnej scéne si môžete v odraze Steliných okuliarov všimnúť štáb. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama