Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Není těžké odhalit předem podobný zvrat ve filmu, u kterého si můžete v každém druhém komentáři přečíst, že je v něm tak šíleně překvapivý TWIST, no páni! Takže mně se to povedlo už po čtvrt hodině, a schválně jsem si všímal, jestli logika tvůrcům někdy ujede: a ano, ujela, protože během výslechu zbitých obětí po první velké rvačce jeden z mužů jasně říká něco, co na konci vůbec nesedí. Pitomý, levný a nudný thriller s pár celkem fajn akčníma bitkama. [Netflix] ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Úvod s umírající matkou a manželkou dokáže v pohodě vyvolat sympatie k ústřední dvojici a jednání farmaceutických firem zdravě naštve. I díky tomu a solidnímu tempu se dají občas přehlédnout scénáristické i režijní krátery. Ale někdy to nejde, protože těch bot je tu fakt strašně moc. S twistem, který přijde v poslední cca třetině, se sice něco málo vyjasní, ale na druhou stranu vzniknou další otázky a navíc když si to pak zpětně člověk přehraje, chtě nechtě občas zakroutí hlavou. Akce, což by měla být největší devíza, celkem ušla, ačkoliv to nebylo nic, z čeho bych si sedl na zadek. Herecky jakž takž, přičemž Momoa hraje přesně to, na co má. Celkově se jedná o relativně zábavné, ale snadno zapomenutelné béčko. 50% ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Ouvej. Když se ve filmu objevují takové scény, kdy v metru se odehrává bitka o život a z perónu náhle zmizí všichni lidé a když bitka skončí (půl vagónu je zdemolovaná), tak vlak odjíždí jakoby nic. Nebo 17 letá dívka téměř uškrtí v kravatě 80kg chlapa, tak si říkám, má to Momoa zapotřebí? Nevadí mi béčkovost, která tady "trčí" ze všech stran, ale do očí bijící stupidita už ano. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Solidní devadesátkový akčňák s docela nečekaným twistem. Začínal jsem klimbat a tohle mě docela probralo, takže palec nahoru. Téma farmaceutických čachrů je docela aktuální, Pfizer, AstraZeneca, Moderna, ti by mohly vyprávět, stejně jako někteří naši politici. Momoa naštvaného tátu dává bez problémů, Merced docela příjemně překvapila. Akce průměrná, ale krvavá. Nevím proč od Netflixu všichni čekají s každou další premiérou bombu, tyhle televizárny vždycky byly... budou oscilovat okolo průměru. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Bohužel další veskrze průměrná netflixovina, sice s dvěma celkem zajímavými zvraty, ale jinak je vidět, jak je námět postaven přesně tak, aby varioval všemožné thrillery z devadesátek a ničím extra nevyčníval. Snad jen hlavní dvojkou, která je fajn a vlastně jsem si kvůli nim film pouštěl. Komu vadí Jason Momoa, ruce pryč. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Když se ke konci filmu převrátí sanitka s Rachel (Isabela Merced), lehce narazí do auta, kterému svítí světla. V dalším záběru jsou světla zhasnutá. (Okurka89)

Reklama

Reklama