Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (15)

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Je to kousek od 4 hvězdiček. Velice sympatická čtveřice hrdinů se prokousává čínskou fantasy pohádkou. Nechybí ani tradiční čínský drak, ani intrikánští nepřátelé, ani náznaky monumentálních bitev a ještě k tomu stihneme i turnajový souboj o maršálský titul. A to je největší slabinou filmu. Příliš mnoho děje, postav a tím i málo času vše pořádně rozehrát. V několika místech zklame i jinak výborná CGI. S klidným svědomím bych se i podíval na další pokračování z tohoto univerza. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem sympatická čínská Fantasy od zručného Teddy Chana. Vojenský vůdce vyhlásí soutěž v aréně o nejlepšího bojovníka a je to překvapivě zábavné, lehce krvavé a dokonce ani CGI není na Čínu nejhorší. Škorpioni i ten pes křížený s medvědem měli něco do sebe a akce je v rámci žánru natočená slušně, ale nic, co by mě vyloženě ohromilo. Neurážející jednohubka. Příběh***, Akce***, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál ***, Atmosféra***, Napětí***. 6/10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Fantasy me nebavi,na rozdil od sci-fi. Zde bojuji ruzne klany v turnaji. Cesta je plna priser, pasti a konspiraci. Ruzne zbrane, bojove sceny... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bojové umenie a akcia od prvej minúty po poslednú. Na úkor možno lepšieho deja. Obrazovo ale veľmi pekné, je vidieť, že to nebola lacná záležitosť. Len som niekedy pri tých dlhých vlasoch mal problém rozlíšiť pohlavie. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V jadre to je taký mix arénovky a športového filmu v historických kulisách a v pozadí bojuje o moc Sever proti Juhu. Ústredné trio, ktoré musí absolvovať rôzne disciplíny mi pripadalo len priemerne sympatické a tie pikle Severu proti Juhu ma vôbec nezaujímali. Mohli to teda zachrániť aspoň akčné scény, ale tie komorné sú zbytočne predrátované a tie veľkolepé tvoria prakticky len CGI. Ale aspoň sa už približuje Hollywoodskym štandardom. Akčné scény ma teda bavili hlavne svojou vynaliezavosťou a originalitou. To poskakovanie v aréne na reťaziach bolo zaujímavé. Zato blbnutie s drakom a ďalšími príšerami až príliš smrdelo Fantasy žánrom, čo ja vôbec nemusím. Celkom poteší, že akčné scény nie sú Disneyovsky bezzubé a dočkáme sa aj nejakej tej krvi. Takže celkovo to je taká tuctová jednohubka na jedno pozretie. 5/10. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Překvapivě brutální, na poměry asijské produkce slušné triky, příběh srozumitelný i pro západní publikum, ale filmu by neuškodilo, pokud by byly přidány akční scény a některé momenty naopak skončily na podlaze střižny. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

A teď si povíme, jak pejsek a kočička pekli dort. Nebo ne, to už znáte. Jak dělali čínské nudle. Pejsek se začal chystat do obchodu, ale kočička ho zastavila. Kam bychom chodili, všechno co potřebujeme přece máme! A vlastně nepotřebujeme ani recept, protože my, milý pejsku, do té číny dáme všechno! A jak řekli, tak udělali. Pejsek měl rád kung-fu a taky historii, kočička zase ráda příběhy o přátelství a intrikaření. A jak byli v ráži, zamíchali tam i obludy a válku a nakonec tam vrazili i pořádný kus patosu! A pak míchali a míchali...to víte děti, byla to pěkně hustá čína. Nakonec, když už to bylo skoro hotovo, přisypali i hrst CGI, to aby to na talíři pěkně vypadalo. A protože čína tak báječně voněla, ani nepočkali až trochu vychladne a rovnou z hrnce ji do sebe naházeli. No to víte, že jim bylo nakonec špatně, ale oni už jsou zvyklí, takže i když je ještě bolela břicha, už si plánovali, co uvaří příště. A jaké z toho plyne ponaučení? Vůbec žádné. Budou to tak dělat pořád. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Za mě slabší. Je to o něco trhlejší a posflikovanější scénář, než bývá u tohoto žánru zvykem. Efekty celkem nebyly špatné a herci sympatičtí, ale například akce až na pár výjimek nic moc, bere se to celé moc vážně a v podstatě mi to sice neublížilo, ale nudilo to. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Silnejšie tri hviezdy. Krásna výprava aj kulisy všeobecne, výborné bojové scény, pohyby na lankách tak akurát, ani moc ani málo na daný žáner, dokonca aj dramatická vložka sa našla, len ten záver s hlavným záporákom bol extra rýchly. Byť to film Posledného Mohykána, kde to bola tiež otázka pár sekúnd, tak OK, ale kvôli tomu zrážam jednu hviezdu nižšie, inak by som bol dal aj slabšie štyri, lebo po technickej stránke to bolo naozaj vo vysokej kvalite, fantasy, ako sa patrí. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

vizuálně hezké ... místy i dost kruté ... zabavilo kvalitně ... hlavně král šelem byl fakt "cool" ... ale ke konci mi to moc nedávalo smysl ... dva králové ... dvě země ... proč souboj mezi klany ? ... proč si nenárokoval trůn ? ... co tam dělal ten vypatlanej mladej císař ? jen nechal dělat bordel toho největšího hajzla ... moc jsem to nepobral ... ale to už podobných počinů tak bývá ... respekt pro výrobce titulků ... ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Tešila som sa hlavne na Henryho Laua a jeho detsky hravú interpretáciu postavy. Myslím, že aj skladbu v závere zložil a naspieval osobne, hodí sa k tejto celkom slušne vyrobenej fantasy. Prišlo mi to ako pilot k seriálu, pretože ostalo otvorených niekoľko tém. Aj keď príbeh neprináša nič nové, všetko je to okorenené dynamickými scénami, plnými akrobatických bojových akcií a zabalené do pekne navrhnutej architektúry. Dobrý dvojhodinový oddych. ()

alienemo 

všechny recenze uživatele

Mám celkom rád tento typ filmov. Nie je to nič preborné ale pobaví. Ma to správny mix akcie, drámy a humoru. Problém je CGI. Áno, je na výbornej úrovni, ale je celý film strašne vidno, že je točený pred zeleným plátnom. A to na niektorých miestach udiera tak do oči až to bolí, Nabudúce s tým trochu šetiť, pridať reálnych kulís a bude to lepšie. Ale fakt je, že bitka na reťaziach v aréne je parádna. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Tak moc sa snaží ohúriť svojou epickosťou až na to dopláca. Film sa snaží načrtnúť starý konflikt národov, ich finálnu bitku po ktorej prišlo obdobie mieru, rozdúchavanie mocenských intríg, svet plný gigantických monštier a jednu kolosálnu hru na život a na smrť. A v popredí toho všetkého vyrozprávať príbeh troch chrabrých bojovníkov z ktorých jeden natiahne kopytá v úplne zbytočnej scéne s príšerami, len preto aby vo filme nejaké boli, len čo vytiahnu päty z dediny, aby jeho miesto zaujala sexi prdelka a aj ženské publikum malo svoje zastúpenie. O hlavných postavách sa dozvieme presne tak málo ako aj o zvyšku, obzvlášť pri záporákovi to zamrzí, že sa človek poriadne nedozvie vo co tady go. Žial toto všetko natrepať do dvoch hodín sa muselo niekde odzrkadliť. Možno keby sa viac strihalo na zbytočných scénach, ktoré sú síce trikovo podarené ale pre dej filmu úplne zbytočné, výsledok by bol lepší. Takto to ostalo všetko na pol ceste a jedná sa síce o trikovo pekné, ale prázdne divadlo. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Děj spíše pohádkového typu, ovšem klasická pohádka a navíc asijského typu, takže všichni hrdinové se rozhodně konce nedožijí. Hezké kulisy, příliš mnoho zbytečných speciálních efektů (především naprosto zbytečné příšery), minimum informací o postavách, jejich historii a cílech (především záporák je prostě jen zlý zrádce a hotovo). Scénář místy zmatený, polovina hrdinů jsou úžasní bojovníci zcela bez výcviku, některé dějové linie vyšumí do ztracena. Hezky se na to dívá, ale za týden si nevzpomenu o čem to bylo. ()

Reklama

Reklama