Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adrian Lyne natočil Flashdance, Osudovou přitažlivost nebo Lolitu, naposledy ale stál za kamerou v roce 2002 u erotického thrilleru Nevěrná. Teď se po letech vrací a bude na place šéfovat Benu AffleckoviAně de Armas. Ti dva si zahrají manželský pár, který má trošku podivnou dohodu. Aby nemuseli své neshody řešit rozvodem, je Vic ochotný tolerovat Melindě její aférky. Dokud nezačnou beze stopy mizet její milenci a on se nestane podezřelým z vraždy. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

kingik 

všechny recenze uživatele

Ana de Armas nastavuje jiným mužům klín a Ben Affleck  postupně vystavuje svoji skrývanou žárlivost. A od žárlivosti je v thrillerech jen krok od vraždy. Neoholený muž si to rozdává s vyholenou ženou. Slibované erotické dusno se nekoná, nahota je celkem cudně natočena. Affleck asi v té době už myslel na ženitbu s JLo, tak se rychle potřeboval vymanit z osidel své tehdejší postelové partnerky, což se nakonec zredukovalo jen na sérii doteků a jedné felace za jízdy v autě na rozloučenou. Dramatické chvilky byly zdatně natočeny a akčním vsuvkám nechyběl režijní um. Věčný provokatér Adrian Lyne se po mnoha letech vrátil a natočil si, co potřeboval. Affleckovi už se dá v pohodě svěřit dramatická role. Ana de Armas po něm hází roztomilé kukuče, oblaží ho pohledem na své obnažené poprsí, což by mohla dělat frekventovaněji, přičemž jsem i celkem zalitoval, že ty dva v budoucnu zřejmě už neuvidíme společně v jednom filmu. A ono jim to herecky slušelo. Pěkně vršili ty emociálně vypjaté chvilky, které byly prokládány vrstvou thrillerové fasády, jak ji známe v podání proslulého režiséra. Je ale nutno zmínit, že je přece jen znát to, že film měl produkční problémy. Někdy na mě film působil v dramaturgické oblasti poměrně nevyjasněným dojmem, respektive jak kdyby došlo v nějakém úseku filmu k razantnímu přestříhání. I tak milostné trampoty hvězdného páru mají své originální psychologické tahy, co nenechají diváky na pokoji. 7/10 ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

I když bylo príma vidět, že se někdo ve vztahu může chovat debilněji než moje ex, tak je to holt jenom film, takže pořád s přehledem držím stupně vítězů. Hezky se na to koukalo, to jo, ale spíš než thriller jsem teda viděl sci-fi. Zas ale se nevidí každej den, aby hollywoodskýho herce přehrál šnek. Gratuluju, Bene. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad nejhorší thriller co vznikl v podstatě je to o tom, že ženská roztahuje nohy jiným chlap to ví a vidí a pak je zabíjí. Policie je zde kromě jedné scény nepřítomná a nějaký scénář ani logiku to nemá chlap tady celý film ventiluje, že někoho zabil pak se to potvrdí a nikdo ho neobviní v jedné scéně ho ta ženská obviní před policajtama a oni pohodička nezajímá nás to nashledanou .  Na konci to zjistí chce odejít a malé děcko jí utopí kufr tak se rozhodne zůstat co je tohle do háje za pointu jako? Jako thriller to nefunguje to už i ty tv thrillery co běží třeba na primě jsou zajímavější erotické to není. 20 procent za hlavní herečku ruce pryč. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Dráma, triler, erotický film, z časti aj psychologický, tým všetkým chce Deep Water byť ale zlyháva na plnej čiare. Trailery prezentovali že bude dráždivý ale má na to málo scén. Snaží sa byť aj napínavý ale pôsobí moc unudeným dojmom. Ana de Armas je sexi ale väčšinou máte chuť to vypnúť práve kvôli jej postave. Chémia medzi ňou a Affleckom mala byť hlavný hnací motor ale na mňa nezabrala skoro vôbec. Aspoň ten Ben bol jedným zo svetlých momentov. Nevedel som ho presne odhadnúť (ajkeď asi iba prvú polovicu filmu) a celkom sa sem hodil.  Vlastne iba vďaka nemu ma celkom zaujímalo ako film skončí. Je to ale strašne málo a hlavne máte často pocit že už ste niečo podobné videli. Adrian Lyne zaspal v 90. rokoch, vtedy by to uspelo o niečo viac. ()

spygirl 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbina. Anča je pěkná, což o to, ale koukat 2 hodiny na opilou děvku v černých mini šatičkách, která se vůbec nestará o vlastní dceru (mimochodem velice roztomilou), na tom vážně nic přitažlivého není. Logika děje a dialogy též úplně mimo... Jinak starší filmy režiséra jsou skvělé, je to škoda a zbytečné toto. Pokud chce někdo vidět opravdovou vášeň a destruktivní vztah, koukněte na BITTER MOON (Polanski). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Související novinky

Erotický film s Affleckem a Armas má problémy

Erotický film s Affleckem a Armas má problémy

11.12.2021

Erotický thriller Deep Water režiséra Adriana Lynea (Lolita, Jakubův žebřík) studia 20th Century Studios měl mít původně premiéru už v listopadu roku 2020. Jenže pak přišla pandemie, a snímek tak… (více)

Black Widow a Cruella míří na Disney+

Black Widow a Cruella míří na Disney+

24.03.2021

Špatné zprávy pro kina, dobré zprávy pro nedočkavé diváky. Studio Disney čerstvě oznámilo, že vedle tradiční premiéry v kinech dorazí snímky Cruella a Black Widow rovněž ve stejný den i na… (více)

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Reklama

Reklama