Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adrian Lyne natočil Flashdance, Osudovou přitažlivost nebo Lolitu, naposledy ale stál za kamerou v roce 2002 u erotického thrilleru Nevěrná. Teď se po letech vrací a bude na place šéfovat Benu AffleckoviAně de Armas. Ti dva si zahrají manželský pár, který má trošku podivnou dohodu. Aby nemuseli své neshody řešit rozvodem, je Vic ochotný tolerovat Melindě její aférky. Dokud nezačnou beze stopy mizet její milenci a on se nestane podezřelým z vraždy. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (119)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

I když bylo príma vidět, že se někdo ve vztahu může chovat debilněji než moje ex, tak je to holt jenom film, takže pořád s přehledem držím stupně vítězů. Hezky se na to koukalo, to jo, ale spíš než thriller jsem teda viděl sci-fi. Zas ale se nevidí každej den, aby hollywoodskýho herce přehrál šnek. Gratuluju, Bene. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Čím je voda hlbšia, tým je ťažšie predvídateľná. Rovnako, ako aj hlavná hrdinka tohto filmu Melinda, ktorá sa rozhodne využiť toho, že jej manžel prižmúri očko nad každou jej neverou. Jej milenci však začnú jeden po druhom miznúť. Tu sa začína hra na mačku a myš, ktorá zjavne nemá konca. Na tento film som bola zvedavá hlavne kvoli Benovi Affleckovi, a možem povedať že mňa teda nesklamal. Veľmi rada ho vidím v takom type filmov, spomeniem napríklad aj Gone Girl, kde mu rola rovnako dobre sadla. ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

To je tak, keď si Ben Konská hlava, pri ktorom nie je definovateľné, či je oholený alebo má bradu, alebo čo vlastne, vezme za ženu kurvu s väčšími bradavkami ako kozy. A tej zrejme ešte nik nedal po papuli, aby sa spamätala a nerozťahovala nohy každému zmrdovi, na ktorého narazí. Ale Konská hlava jej v tom nijako nebráni, dokonca ju v tom podporuje. Už som iba čakala, kedy si na svoje chlpaté nohy navlečie elasťáky a začne tancovať Flashdance pri tom, ako ho podvádza vlastná žena. Čiže ide o odpornú rozmaznanú piču a submisívneho, trápneho čuráka. V podstate taký PRIJEBANÝ príbeh s nulovým zmyslom, iritujúcimi postavami a nezmyselnou dĺžkou. Dve hviezdy za tú skalu do hlavy! To je vlastne jediné, čo sa mi v tomto filme páčilo, a čo Konská hlava urobila dobre. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento eroticky thriler nema moc velke napeti, ani neni moc vzrusujici, ale z Any de Armas vyzaruje zivocisnost,kterou ji predepisuje scenar. Uverite ji, ze na vecirku klidne bude tancit opila na klaviru a dostane kazdeho muze, na ktereho ukaze. Nekdy se ale psychologicka slozitost postav v knizni predloze nepovede prevest na platno. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem doufal, že to bude lepší, zábavnější a bude to více připomínat erotický thriller ve stylu Základního instinktu. Ve výsledku je tady Ben Affleck za podpantofláka a jeho filmová manželka Anička de Armas ho tam skoro celou dobu ponižuje a provokuje. Affleck tam vypadá, že by si nejradši dal par piv (což nemohl protože se lečí ze závislosti na alkoholu) a zapomněl, proč tu roli vzal. Pár scén se povedlo a dokáží prodat erotické napětí a smyslnost herečky, přesto ve výsledku tam toho moc není. Není to ve výsledku špatný film, ale ty dvě hodiny času jde strávit mnohem lépe. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Související novinky

Erotický film s Affleckem a Armas má problémy

Erotický film s Affleckem a Armas má problémy

11.12.2021

Erotický thriller Deep Water režiséra Adriana Lynea (Lolita, Jakubův žebřík) studia 20th Century Studios měl mít původně premiéru už v listopadu roku 2020. Jenže pak přišla pandemie, a snímek tak… (více)

Black Widow a Cruella míří na Disney+

Black Widow a Cruella míří na Disney+

24.03.2021

Špatné zprávy pro kina, dobré zprávy pro nedočkavé diváky. Studio Disney čerstvě oznámilo, že vedle tradiční premiéry v kinech dorazí snímky Cruella a Black Widow rovněž ve stejný den i na… (více)

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Reklama

Reklama